محکومیت اهانت به ساحت مقدس پبامبر اکرم(ص)

بيانيه دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد در محكوميت اهانت به ساحت مقدس پيامبر اكرم(ص)

بار ديگر استكبار جهاني در سناريو و توطئه طراحي شده جديدي، ساحت پاك و مقدس پيامبر اعظم(ص) را مورد اهانت قرار داد و با اين اقدام موهن و شيطاني خود، قلوب امت اسلامي را جريحه‌دار كرد.

بي‌ترديد اين گونه اقدامات مذبوحانه كه در راستاي پروژه اسلام‌ ستيزي و ايجاد شكاف و اختلاف ميان پيروان اديان الهي، هر از چند گاهي توسط استكبار جهاني به سركردگي آمريكاي جهانخوار و صهيونيسم بين‌الملل طراحي و اجرا مي‌شود، تازگی ندارد و آن گواه آشكاري بر ترس و واهمه بيش از پيش دشمنان از موج گسترده بيداري اسلامي در منطقه و جهان و استيصال و درماندگي آنها در برابر منطق هميشه جاودان و به حق اسلام ناب محمدی است.

پیامبر گرامی اسلام، آخرین سفیر الهی، برترین بنده خدا و الگوی انسان کامل، حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی(ص) از آغاز رسالت پیوسته در معرض استهزاء و توهین و هتاکی کوردلان بوده و است. ولی مطابق آیه 48 سوره شریفه انفال: «وَإِذْ زَيَّنَ لَهُمُ الشَّيْطَانُ أَعْمَالَهُمْ وَقَالَ لَا غَالِبَ لَكُمُ الْيَوْمَ مِنَ النَّاسِ وَإِنِّى جَارٌ لَّكُمْ ......وَ قَالِ إِنِّى بَرِى‌ءٌ مِّنكُمْ»

"و بدترین حالات بی منطقی و تبعیت از شیطان، توهین به مقدسات دین و آورنده آن است چرا که در مقابل تعالیم ارائه شده توسط آن دین، تنها راه، استدلات عقلی و منطقی است و گرنه باید به حکم عقل، در مقابل آن دین سر تعظیم فرو آورد." این اسلام است که همیشه پیروز است.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد، ضمن اعلان خشم و نفرت خود نسبت به اين واقعه جسارت‌آميز، این اقدام شنیع و زبونانه را نشانه استیصال صهیونیسم و آمریکا در مقابله با نورانیت اسلام و نفوذ روز افزون آموزه های پیامبر گرامی اسلام می داند،  بار ديگر از هموطنان می خواهد،هوشياري، بصيرت، اتحاد و همدلي مسلمانان در مقابله با مكر و توطئه‌هاي دشمنان اسلام را به نمايش بگذارند.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد