همایش استانی عوامل مؤثر گرایش جوانان به اعتیاد

همایش استانی « علل گرایش جوانان به اعتیاد و راههای پیشگیری از آن» در واحد مهاباد برگزار شد

همایش استانی « علل گرایش جوانان به اعتیاد و راههای پیشگیری از آن » به همت فرمانداری و دانشگاه آزاد اسلامی و با همکاری صداوسیما، نیروی انتظامی، شهرداری و شورای اسلامی شهر، بخشداری مرکزی، دانشگاه پیام نور، آموزش و پرورش، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی، انجمن های پاراستنی ژین و NA شهرستان مهاباد برگزار شد.

در این آیین که در تالار اندیشه دانشگاه آزاد اسلامی مهاباد برگزار شد، رئیس واحد مهاباد گفت: دشمنان ایران اسلامی تلاش دارند تا با توزیع گسترده مواد مخدر به ویژه مواد مخدر صنعتی در بین جوانان، به اهداف شوم خود در ایجاد انحراف در مسیر انقلاب دست پیدا کنند .
صلاح خان احمدزاده افزود: مهمترین اصل در مبارزه با این بلای خانمان سوز ، پیشگیری و اطلاع رسانی از خطراتی است که استفاده از این مواد آحاد جامعه بویژه جوانان را تهدید می کند که در این امر آموزش و پرورش و مراکز دانشگاهی نقشی مهم و محوری را در این زمینه ایفا می کنند .
وی گفت: برای شرکت در این همایش 30 مقاله به دبیرخانه آن ارسال شده بود که از این میان 11 مقاله پذیرفته شده و از میان آنها نیز شش مقاله به عنوان مقالات برتر در این همایش ارایه و از صاحبان آن تجلیل بعمل آمد. فرمانده انتظامی آذربایجان غربی نیز در سخنانی با بیان اهمیت مبارزه با مواد مخدر در جامعه اظهار داشت: پلیس در مبارزه با مواد مخدر عزمی راسخ داشته و با تمام توان با سوداگران مرگ در این زمنیه به مبارزه خواهد پرداخت .
سردار یحیی شرفی مبارزه پلیس با موادمخدر را نشان از عزم راسخ نیروی انتظامی برای مقابله با این پدیده شوم دانست و گفت: تمامی مردم و تک تک اعضای جامعه باید در برابر این بلای خانمانسوز احساس مسئولیت کنند .
وی با بیان معضلات ترویج استفاده از مواد مخدر صنعتی در جامعه افزود: اگر در گذشته استفاده از مواد مخدر سنتی موجب لطمه وارد ساختن به خود فرد می شد امروز استفاده از مواد مخدر صنعتی نه تنها به خود شخص بلکه به اعضای خانواده و جامعه نیز لطمات جبران ناپذیری وارد ساخته و تمام شئونات انسانی را در برمی گیرد .
وی بر ضرورت استفاده از تمامی ظرفیت های اجتماعی در این جنگ تمام عیار و خاموش تأکید کرد و افزود: اعتیاد به مواد مخدر زمینه بسیاری از آسیب ها و ناهنجاری های اجتماعی است و این معضل علاوه بر اینکه امنیت جامعه را به مخاطره می اندازد، باعث کندی سرعت رشد و توسعه جامعه می شود.

در این همایش مدیرکل امور اجتماعی استانداری آذربایجان غربی و فرماندار مهاباد نیز در سخنانی به موضوع اعتیاد و راهکارهای پیشگیری از آن در جامعه  پرداختند و همکاری اساتید دانشگاه، مسئولین و دانشجویان را از مؤلفه های مهم آن در پیشگیری از این بلای خانمان سوز برشمردند.

در ادامه این همایش یک اثر نمایشی نیز با عنوان آتش خاموش با موضوع اعتیاد، کاری از هنرمندان هنر نمایش این شهرستان نیز به روی صحنه رفت .