همایش دانشگاه، انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن

رئیس واحد مهاباد: گرمای خون شهیدان دل ما را به 22 بهمن پیوند می دهد

به مناسبت گراميداشت ايام دهه مبارك فجر همایشی تحت عنوان « دانشگاه، انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن » توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد با همکاری دانشگاه پیام نور، بسیج اساتید و بسیج دانشجویی برگزار شد.

در این همایش که در سالن فجر ساختمان شهید بروجردی واحد مهاباد برگزار شد امام جمعه، معاونت استاندار و فرماندار ویژه، ریاست دانشگاههای پیام و نور و آزاد اسلامی، مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه سپاه، اساتیدحوزه و دانشگاه، اعضای شورای اسلامی شهر، دانشجویان، مسئولین ادارات، فرماندهان نظامی و انتظامی و کارکنان نهادها و ارگانهای شهرستان مهاباد حضور داشتند.

در ابتدای مراسم خان احمدزاده رئیس واحد مهاباد با بیان اینکه حلاوت و گرمای خون شهیدان سبب پایداری امنیت و آرامش در ایران اسلامی شده است گفت: امروزه انقلاب اسلامی نه تنها توطئه های استکبار جهانی را برملا می کند بلکه الگویی ظلم ستیز و آزادی خواه برای سایر ملتهای جهان به شمار می رود.

خان احمدزاده همچنین با اشاره به اینکه قدرتهای استکباری جهان مقابل جمهوری اسلامی سر تعظیم فرود می آورند گفت: در سایه سلاح ایمان، اتکال به خداوند متعال و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، قطعاً این نظام مقدس پایدار خواهد ماند.

وی افزود: انقلاب اسلامی سرآغاز شکوفایی علم در ایران بود به طوری که اکنون ایران در زمینه تولید علم رتبه شانزدهم جهان و در زمینه نانوفناوری در رتبه هشتم جهان، قبل از کشورهای پیشرفته ای چون اسپانیا، سوئد و کانادا قرار دارد.

در ادامه حجت الاسلام محمدجواد نوروزی مدرس حوزه و دانشگاه طی سخنانی با اشاره به تاریخ سیاسی ایران، استقلال و عزت خواهی را از اهداف پایدار انقلاب اسلامی برشمرد و گفت: انقلاب اسلامی با هدایت امام خمینی (ره) و رشادت آحاد جامعه ایران از چنگال سلطه و استعمار خارج شد.

دکتر نوروزی اظهار داشت: انقلاب به ما هویت بخشید و ارزشهای اسلامی را که در سایۀ سیاستهای فرهنگی غرب در حال زوال بود حاکمیت بخشید.

وی افزود: به لحاظ علمی، انقلاب ایران دانش را که مطاعی خاص و در اختیار عده ای محدود بود همگانی و فراگیر کرد.