گرامیداشت میلاد حضرت فاطمه س و تجلیل از مقام زن

برگزاری مراسم گرامیداشت میلاد حضرت فاطمه (س) و تجلیل از مقام زن در واحد مهاباد

مراسم گرامیداشت روز زن با حضور روحانیون، مسئولین شهرستان، کارکنان ادارت، اساتید و دانشجویان در تالار فجر دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد برگزار شد.

در این مراسم نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه با بیان اینکه خداوند زن را از جنس مرد آفرید تا مایه آرامش همسرانشان باشند گفت: با استناد به آیات شریف قرآن کریم و کلام گهربار نبی مکرم اسلام (ص) نقش زن به ویژه در مسائل اجتماعی و تحکیم بنیان خانواده برجسته است.

حجت الاسلام و المسلمین قریشی با اشاره به نگاه ارزشمند اسلام به مقام زن تصریح کرد: پس از طلوع آفتاب اسلام، زن جایگاه و شخصیتی والا یافت.

وی اظهار داشت: نامگذاری روز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) به عنوان روز زن نشان دهنده الگوی عملی جامعه اسلامی برای زنان است.

امام جمعه ارومیه در پاسخ به این سؤال که وظیفه دستگاههای فرهنگی با توجه به سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی چیست گفت: اگر متولیان فرهنگی پیام مقام معظم رهبری را مدنظر قرار دهند و اگر بتوانیم سبک زندگی را در کشور اسلامیمان براساس دین مبین اسلام نهادینه کنیم قطعاً مهمترین کار فرهنگی را به انجام رسانیده ایم.

در ادامه این مراسم دکترخان احمدزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد با اشاره به اینکه آموزش عالی در این شهرستان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی وبا تأسیس این دانشگاه از سال 1365 آغاز شده است گفت: در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد با 5 دانشکده، 200 عضو هیأت علمی و 22 رشته کارشناسی ارشد در شرف تبدیل شدن به واحد جامع است.

در پایان این مراسم از بانوان نخبه علمی، فرهنگی، هنری و ورزشی واحد مهاباد تقدیر به عمل آمد.