تصویب قطعی دانشکده فنی و مهندسی

تصویب نهایی دانشکده فنی و مهندسی واحد مهاباد

با تصویب قطعی دانشکده « فنی و مهندسی » مجموع دانشکده های دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد به پنج دانشکده ارتقاء یافت.

خان احمدزاده رئیس واحد مهاباد با بیان اینکه افزایش دانشکده ها نقش مهمی در ارتقای سطح علمی و آموزشی این واحد دارند افزود: با تصویب دانشکده فنی و مهندسی، شمار دانشکده­های دانشگاه آزاد مهاباد به پنج دانشکده رسید.

ایشان با اشاره به ضرورت گسترش رشته های تکمیلی و اقدامات به عمل آمده برای تصویب رشته های جدید گفت: این واحد دانشگاهی یکی از بزرگترین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در آذربایجان غربی است و در چند سال اخیر در جهت بهبود ساختار تشکیلاتی و به منظور افزایش کیفیت آموزشی، پژوهشی و فرهنگی اقدامات خوبی در این واحد دانشگاهی صورت گرفته است.

رییس واحد مهاباد اظهار داشت: این واحد دارای 22 رشته مصوب کارشناسی ارشد است و با انجام اقدامات به عمل آمده و پیگیری های مستمر تعداد دو رشته دکتری تخصصی و چهارده رشته کارشناسی ارشد نیز پس از موافقت اولیه در شورای گسترش آموزش استان آذربایجان غربی جهت تصویب نهایی به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ارسال شده است.

وی دانشکده های علوم انسانی، علوم پایه، ادبیات و زبانهای خارجی و کشاورزی - منابع طبیعی را از دیگر دانشکده های این واحد اعلام کرد