جلسه ستاد بزرگداشت دهه فجر در واحد مهاباد

جلسه کمیته دانشجویی ستاد بزرگداشت دهه فجر در واحد مهاباد

کمیته دانشجویی ستاد دهه فجر شهرستان مهاباد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد تشکیل جلسه داد.

در این جلسه که با حضور رؤسای دانشگاه پیام نور، دانشگاه علمی- کاربردی و مسئولین بسیج اساتید و دانشجویی تشکیل گردید، موضوعاتی از جمله: برگزاری مسابقات قرآنی، مسابقات ورزشی بین کارکنان و دانشجویان دانشگاههای سطح شهر، اجرای مراسم گرامیداشت دهه مبارک فجر، همایش «انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن» و دعوت از شخصیت های برجسته قم، دیدار از خانواده شهدای گرانقدر، غبار روبی و گلباران مزار شهدای واحد، فضاسازی و آذین بندی محوطه دانشگاه و صدور بیانیه جهت اجرائی کردن توسط کمیته دانشجویی ستاد دهه فجر شهرستان مهاباد به تصویب رسید.

رئیس واحد مهاباد نیز در سخنانی با گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی (ره) و شهدای انقلاب اسلامی در سال مزیّن به حماسه سیاسی و اقتصادی خواستار هر چه باشکوهتر برگزار شدن مراسم سی و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در سطح دانشگاه شد و بر ضرورت حضور یکپارچه و گسترده دانشگاهیان در راهپیمایی یوم ا... 22 بهمن تأکید کرد.

خان احمدزاده همچنین انعکاس این برنامه ها و پوشش خبری وسیع در خبرگزاری ها، نشریات و سایت های محلی را خواستار شد.