بیانیه واحد مهاباد به مناسبت روز جهانی قدس

بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد برای شرکت در راهپیمایی روز قدس

سلام بر قدس شریف، سلام بر مسجدالاقصی، سلام بر ناله­ های مسلمانان مظلومی که در نطفه خفه شده است و سلام بر زنان و کودکان بی­ دفاع غزه که ناجوانمردانه در ماه خدا به خاک و خون کشیده می­ شوند.

امروز سفاکان اسرائیلی با حمایت نظام سلطه، مردم مظلوم و بی­ دفاع غزه را آماج باران موشک ها، توپ ها و تانک های خود قرار داده­ اند و با قساوت و درندگی تمام کودکان و زنان را به خاک و خون می­ کشند.

روز قدس، روز ایستادگی مستضعفان عالم علیه مستکبران و روز فریاد مظلومیت ملتی است که با خون فرزندان خود پرده از چهره کریه صهیونیست جنایتکار، آمریکا و هم پیمانان آن برداشت.

بدون تردید تعیین روز جهانی قدس از سوی حضرت امام خمینی(ره) را باید به عنوان نقطه عطفی در رهبری حکیمانه آن پیر فرزانه در جهان اسلام و ودیعه­ ای ارزشمند از سوی خداوند به انقلاب اسلامی و مردم مسلمان و ستمدیده جهان قلمداد نمود.

هیأت رئیسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد با اعلام پیروی از آرمان های والای حضرت امام خمینی«ره» و تدابیر حکیمانه رهبر معظم(مدظله العالی) در مسئله فلسطین و آزادسازی قدس شریف، خشم و نفرت و انزجار خود را از جنایات استکبار جهانی به سرکردگی جرثومه­ های فساد یعنی آمریکا و اسرائیل اعلام نموده و از آحاد ملت مسلمان و روزه­ دار ایران به ویژه مردم همیشه در صحنه شهرستان مهاباد دعوت می­ نماید تا به حمایت از فلسطین، آزادسازی قدس شریف و توقف حملات وحشیانه صهیونیست­ها به مسلمانان نوار غزه، حضوری حماسی و دشمن­ شکن در راهپیمایی روز قدس داشته باشند.