اولین نشست رئیس واحد و کارکنان در سال جدید

اولین نشست رئیس واحد مهاباد با کارکنان در سال جدید

نشست صمیمی رئیس واحد مهاباد با کارکنان در اولین هفته کاری سال جدید به منظور ایجاد فضای تفاهم و همدلی بین پرسنل واحد و بررسی برنامه های کلی دانشگاه در سال 93، در تالار فجر ساختمان شهید بروجردی این واحد دانشگاهی برگزار شد.

در این نشست صمیمی حاج علی قهرمانی معاون فرهنگی ضمن خوش آمدگویی به کارکنان، طی سخنانی با اشاره به اهمیت نامگذاری سال 93 به « سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی » از سوی مقام معظم رهبری، این امر را ناشی از توجه به مسائل فرهنگی بر شمرد و دانشگاهیان را طلایه داران عملی ساختن این امر دانست.

قهرمانی حاضران را به رعایت نکات مهم اداری، شئونات اخلاقی و صداقت در انجام کلیه امور دعوت کرد و دوری از غرور، کینه توزی، سرزنش، غیبت و عدم واگذاری امور به مواقع دیگر را به همکاران توصیه کرد.

دکتر خان احمدزاده رئیس واحد مهاباد نیز با تبریک سال جدید از تلاش و فعالیت های کارکنان واحد در سال گذشته قدردانی به عمل آورد و ضمن ارائه گزارش عملکرد سال گذشته از تلاش و کوشش همکاران تقدیر نمود و پاسخگویی و بهبود کمی و کیفی فعالیتها را مرهون تلاش خستگی ناپذیر کارکنان دانست.

خان احمدزاده با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در ابتدای سال 93، تحقق نقشه راه سال « اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی » را مستلزم فعالیت هدفمند مجموعه دانست و اظهار داشت: هدف اصلی دانشگاه رشد علمی و تربیت نیروی انسانی متخصص، متعهد و اخلاق مدار در جهت نیل به اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی است.