مراسم اولین سالگرد تدفین شهدای گمنام

سالگرد تدفین شهدای گمنام واحد مهاباد

مراسم اولین سالگرد تدفین شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد با حضور مسئولان، اساتید، دانشجویان و کارکنان این واحد دانشگاهی برگزار شد.

در این مراسم علی قهرمانی معاون فرهنگی در سخنانی با اشاره به اینکه واحد مهاباد سال گذشته میزبان پیکر پاک دوتن از شهدای گمنام بود تصریح کرد: این کرامت بر مبنای ارزش گذاری به خانواده معظم شهدا و تأثیر هر چه بیشتر فرهنگ از خودگذشتگی در بین جوانان است که این امر با برکات زیادی برای دانشجویان همراه خواهد بود.

قهرمانی با تأکید بر اینکه شهدا راه را به ما نشان می دهند گفت: ایثارگری‌های زیادی برای حفظ انقلاب اسلامی انجام شده و باید همه آحاد مردم جامعه در حفظ آن کوشا باشند.

وی ادامه داد: تکریم و تجلیل از مقام شامخ شهداء ترویج فرهنگ ایثار و شهامت و مایه بقای انقلاب اسلامی است.

معاون فرهنگی واحد مهاباد با بیان اینکه بر اساس آیات قرآن شهدا زنده‌اند، اظهارداشت: فردی که در راه رسیدن به علم قدم برمی‌دارد، در راه شهدا حرکت می‌کند و تداوم راه شهدا کمتر از مقام شهادت نیست.

مراسم با عطرافشانی، گلباران و قرائت فاتحه حاضرین پایان یافت.