قهرمانی تیم استان آذربایجان غربی در مسابقات کشتی آزاد واحد مهاباد

مسابقات کشتی آزاد دانشگاه آزاد اسلامی در سطح منطقه ای- کشوری به میزبانی واحد مهاباد برگزار شد.

این مسابقات که با حضور پنج تیم از استانهای کردستان – اردبیل – گیلان – آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی در مجموعه ورزشی شهید خالد حیدری واحد مهاباد برگزار شد، 12 داور ملی و بین المللی کشور قضاوت این دوره از رقابتها را برعهده داشتند.

در این دوره از مسابقات 40 کشتی گیر در هشت وزن مختلف به مصاف هم رفتند که در نهایت تیم استان آذربایجان غربی با کسب 67 امتیاز مقام اول این مسابقات را به دست آورد و تیم های استان کردستان – آذربایجان شرقی – اردبیل و گیلان به ترتیب مقامهای دوم تا پنجم این مسابقات را کسب کردند.

تیم برتر این مسابقات در قالب تیم منتخب به مسابقات کشوری دانشگاه آزاد اسلامی راه پیدا کرد.

بخش فرنگی این مسابقات نیز در استان کردستان و به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز برگزار خواهد شد.