مراسم گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر

برگزاری مراسم گرامیداشت سالروز آزاد سازی خرمشهر در واحد مهاباد

حجت الاسلام محمد طیب نژاد در آیین سالروز آزادسازی خرمشهر که در سالن اندیشه دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد و با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان این دانشگاه و مسوولان اجرایی مهاباد برگزار شد گفت: هشت سال دفاع مقدس یکی از مهمترین و حساس ترین دوران ها پس از پیروزی انقلاب اسلامی در تاریخ ایران اسلامی است که عزت و سرافرازی و درس ایثار و شهادت را در بین مردم ایران نهادینه کرد.
وی اضافه کرد: در طول آن دوران در حالی که بسیاری از زیرساخت های اقتصادی کشور از بین رفته بود با همراهی و همکاری مردم و مسوولان مسایل و مشکلات کشور با موفقیت اداره شد.
حجت الاسلام طیب نژاد با اشاره به عملیات بیت المقدس و آزادسازی خرمشهر نیز گفت: پس از این موفقیت بزرگ رزمندگان اسلام تغییرات بسیار بزرگی را در رویکرد جنگ ایجاد کرده و جنگ را برای بازپس گیری اراضی اشغالی از حالت تدافعی به حالت تهاجمی تغییر دادند.
نماینده ولی فقیه در سپاه مهاباد افزود: پس از این پیروزی مقدس دشمن بسیاری از حامیان خود در سطح جهان را از دست داد و به عنوان آغازگر جنگ از سوی سازمان ملل معرفی شد.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد نیز در این مراسم با اشاره به شکوفایی اقتصادی کشور پس از جنگ تحمیلی گفت: مردم ایران اسلامی پس از دوران جنگ با تمام توان خود در راه استقلال و شکوفایی اقتصاد کشور تلاش کرده و توانستند از وابستگی های خود به خارج بکاهند.
صلاح خان احمدزاده افزود: دشمن پس از سالها جنگ سخت علیه کشورمان نتوانست موفقیتی را به دست آورد و سرانجام جنگ نرم را علیه کشورمان شروع کرد.
وی با بیان اینکه در این نوع از جنگ، دشمن باورها و اعتقادات مردم ما را مورد هدف قرار داده است گفت: برای مقابله با جنگ نرم دشمن دانشجویان و دانشگاهیان در خط اول این جبهه قرار دارند.
در ادامه این آیین یکی از رزمندگان دوران دفاع مقدس به بازگویی خاطرات خود در جبهه های حق علیه باطل پرداخت.