همایش تبیین اندیشه های حضرت امام خمینی

نشست تبیین اندیشه های حضرت امام خمینی (ره) در واحد مهاباد

همایش داخلی تبیین اندیشه های حضرت امام خمینی (ره) همزمان با سالگرد ارتحال معمار کبیر انقلاب اسلامی با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد برگزار شد.

در این مراسم قهرمانی معاون فرهنگی واحد طی بیاناتی به تبیین ابعاد شخصیتی حضرت امام خمینی (ره) پرداخت و از ایشان به عنوان یک مرد الهی نام برد.

قهرمانی گفت: امام خمینی (ره) رسالت بزرگ الهی را برای نابودی طاغوت زمان و از بین بردن روح استکبار و استبداد در کشور به شایستگی محقق ساخت.

وی افزود: حرکت امام حرکتی مستقل و برگرفته از اسلام ناب محمدی (ص) بود و اسلام و دین را در جهان به عنوان ادامه دهنده راه پیامبر و اولیا مطرح کردند.

ایشان در ادامه با اشاره به روح استکبار ستیزی بنیانگذار انقلاب اسلامی تأکید کرد: خوی استکبار هرگز با عدالت سر سازگاری نخواهد داشت و آشنایی با حکمت ها و پیروی از فرمایشات مقام معظم رهبری را سرمنشاء اقتدار و عزت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برشمرد.