برگزاری جشن نیمه شعبان

همزمان با فرارسیدن نیمه شعبان و اعیاد شعبانیه مراسم جشنی در تالار فجر دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد با حضور رؤسای ادارات، نهادها و ارگانهای شهرستان، اساتید، کارکنان و دانشجویان برگزار شد.

در این مراسم خان احمدزاده رئیس واحد مهاباد در سخنانی ضمن خیر مقدم و تبریک میلاد امام زمان(عج) به روایتی از پیامبر اکرم(ص) در زمینه برکت ماه شعبان پرداخت و عنوان کرد مردم در ایام مبارک و پربرکت نیمه شعبان با برگزاری مراسم دینی و مذهبی از برکات این ایام مقدس به نحو مطلوب بهر­مند می شوند. ایشان با اشاره به سیره پیامبر اسلام (ص) در تربیت انسانها گفت: مأموریت دانشگاهها و آموزش عالی نیز تربیت انسان است.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین فتاحی از اساتید حوزه و دانشگاه پس از تبریک فرارسیدن ایام خجسته شعبان گفت خداوند در آیات شریفه به بحث وعده الهی و سرانجام بشریت در زمین می پردازد و مقرر کرده است که زمین را بندگان صالح به ارث می برند.

وی با تأکید بر اینکه وحدت اسلامی و امت اسلامی زمینه ساز ظهور امام زمان است، با بیان آیات از منظر قرآن کریم و روایات و احادیث امامان(ع) در مورد بحث موعود مطالب گوهرباری مطرح کردند.

در پایان این مراسم توأم با شور و نشاط، به افراد حاضر در مراسم که دارای نام مبارک محمد- مهدی- نرگس و زهرا بودند؛ هدایایی تقدیم شد.