حضور باشکوه در راهپیمایی روزجهانی قدس

حضور پرشور واحد مهاباد در راهپیمایی روز جهانی قدس

دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد در مراسم راهپیمائی روز جهانی قدس شریف حضوری باشکوه داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد، اساتید، کارکنان و دانشجویان این واحد دانشگاهی در حالي كه پلاكاردهايي در پشتيباني از قيام هاي مردم فلسطين در دست داشتند با حضور گسترده و انقلابي خود در اين راهپيمايي همگام و همصدا با اقشار مردم روزه دار و انقلابی مهاباد و ساير مسلمانان جهان خشم و انزجار خود از استكبار جهاني و حملات ددمنشانه و بی امان رژیم صهیونیستی به نوار غزه را به نمایش گذاشتند.

پس از راهپیمایی، امام جمعه مهاباد در اجتماع مردم این شهرستان ضمن محکوم کردن حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه گفت: این رژیم غاصب از هوا، زمین و دریا مردم بی دفاع غزه را آماج حملات وحشیانه خود قرار داده است.
ماموستا ملا قادر سهرابی افزود: رژیم مجعول صهیونیستی به زنان و کودکان بی دفاع غزه هیچ رحمی نمی کند و مدارس، بیمارستانها و مساجد را نیز مورد حملات بی امان خود قرار داده و هیچ مکان امنی را برای شهروندان فلسطینی باقی نگذاشته است.
وی با بیان اینکه این حملات ناجوانمردانه مصداق کاملی از جنایت جنگی و نوعی نسل کشی است از مجامع و دادگاه های بین المللی خواست تا عوامل این جنایات را محاکمه کرده و بسزایشان برسانند.
امام جمعه مهاباد از سران کشورهای اسلامی نیز خواست در برابر این حملات سکوت نکنند و همصدا و هماهنگ علیه جنایت های رژیم صهیونیستی اعلام هبستگی کرده و تعامل خود را با این رژیم و حامیان مستکبرش متوقف کنند.
در ادامه این آیین، قطعنامه سراسری روز جهانی قدس قرائت شد و راهپیمایی کنندگان با مشت های گره کرده و سردادن شعار های « الله اکبر، خامنه ای رهبر » مفاد آن را تأیید کردند.