همایش علمی شیمی، صنعت و محیط زیست پاک

همایش ملی شیمی صنعت و محیط زیست پاک در واحد مهاباد

دومین همایش ملی شیمی، صنعت و محیط زیست پاک با حضور معاون استاندار و فرماندار شهرستان، مسئولین ادارات و ارگانهای شهر، مسئولین دانشگاه و شرکت­ کنندگانی از 30 شهر کشور در سالن فجر دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد برگزار شد.

در مراسم همایش، رئیس واحد مهاباد با تشریح عملکرد و فعالیت های واحد گفت: در زمینه پژوهشی سعی ما این است که کیفیت را محور کارهای اصلی خود قرار دهیم .

وی بیان کرد: دانشگاه آزاداسلامی با پذیرش دانشجوی دکتری به صورت پژوهش محور و همچنین اهمیت قراردادن طرح های دانش بنیان در راستای تحقق بخشیدن به اقتصاد مقاومتی ارتباط و تعامل خوب و نزدیکی بین دانشگاه و مراکز صنعتی بوجود آورده است .

خان­ احمدزاده در ادامه بر اهمیت بحث شیمی و اهمیت آن در کشور اشاره کرد و اظهار داشت: در زمینه نانوتکنولوژی کشور ایران در جهان دارای رتبه هفتم است و در راستای تجاری سازی و فروش محصولات نانویی که بخشی از آن مربوط به شیمی دارویی می باشد کارهای عظیمی انجام شده است .

کتانی فرماندار مهاباد نیز ضمن قدردانی از مسئولین دانشگاه در خصوص اجرای مطلوب این همایش گفت: امید است نتایج این همایش در رشد و توسعه علمی شهرستان مثمر ثمر باشد.

سپس دبیر همایش طی سخنانی درخصوص تعداد مقالات رسیده برای برگزاری این همایش گفت: از 176 مقاله ارسالی به دبیرخانه همایش 104 مقاله پذیرفته شد که 52 مقاله به صورت پوستر و 52 مقاله نیز در بخش سخنرانی می­ باشد.

در این همایش دو روزه، شرکت­ کنندگان بخش سخنرانی در دو نوبت به ارائه شفاهی مقالات خود پرداختند و در بخش پوستر، پوسترهای علمی در معرض دید حاضرین قرار گرفت.

گفتنی است مقالات برگزیده پس از داوری مجدد در مجله علمی پژوهشی international journal of nano dimension به صورت یک جلد ویژه چاپ خواهد شد.