حضور در تجمع ضداستکباری یوم ا... 13 آبان

حضور واحد مهاباد در تجمع ضد استکباری یوم ا... 13 آبان

تجمع روز ملی مبارزه با استکبار جهانی در مهاباد با حضور دانشجویان، دانش آموزان، مسئولین و سایر اقشار شهرستان مهاباد برگزار شد.

دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد با شرکت در تجمع 13 آبان با آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی و فرامین مقام معظم رهبری تجدید میثاق کرده و با سر دادن شعارهای ضد استکباری بر تداوم اهداف و ارزشهای والای انقلاب تا برچیده شدن بساط ظلم در جهان تأکید کردند.

در این تجمع که همزمان با عاشورای حسینی جهت محکوم کردن ظلم و استکبار و دفاع از ارزشهای والای اسلامی و انسانی در میدان جمهوری اسلامی شهرستان مهاباد برگزار شد، امام جمعه، فرماندار، مسئولین ادارات، کارمندان دولت، کسبه و بازاریان، روحانیون، فرهنگیان دانشجویان، دانش‌آموزان، خانواده‌های معظم شهداء و دیگر اقشار مردم حضوری پرشور داشتند.

در پایان مراسم، شرکت کنندگان ضمن قرائت قطعنامه سراسری یوم ا... 13 آبان با لبیک به آرمانهای والای امام خمینی (ره) و رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب در تداوم رسالت خویش و تأکید بر اصول انقلاب اسلامی، خواستار احقاق حقوق حقه ملت ایران در عرصه بین المللی شدند