تجلیل از خبرنگاران و اصحاب رسانه

آئین تجلیل از فعالان عرصه خبر در واحد مهاباد برگزار شد

به مناسبت روز خبرنگار در آئینی از خبرنگاران و اصحاب رسانه شهرستان مهاباد تجلیل به عمل آمد.

این آیین روز دوشنبه و با حضور رئیس واحد مهاباد، نماینده استاندار و فرماندار ویژه، امام جمعه و جمعی از مسوولان اجرایی و خبرنگاران نشریات و اصحاب رسانه این شهرستان در تالار اندیشه دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد برگزار شد.
ماموستا ملا قادر سهرابی در سخنانی گفت: خبرنگاران زبان گویای جامعه بوده و به عنوان رابطی بین مردم و مسوولان وظیفه بسیار مهم و حساس اطلاع رسانی را برعهده دارند.
جعفر کتانی فرماندار ویژه مهاباد نیز با قدردانی از خدمات خبرنگاران افزود: هفته دولت فرصت بسیار مغتنمی است که خدمات ارزنده دولت توسط مسوولان منعکس شود و مهاباد نیز خوشبختانه از پتانسیل بسیار خوبی در زمینه رسانه ای برخوردار است که باید ادارات و دستگاه های اجرایی در این زمینه از آن به نحو مطلوبی استفاده کنند.

رئیس انجمن خبرنگاران جنوب آذربایجان غربی نیز در این مراسم گفت: خبرنگاران قشر پویا و زبان گویای جامعه هستند و می توانند در تبیین باورهای مردم تأثیرگذار باشند.
مصطفی نژاد یادآور شد: انجمن خبرنگاران جنوب آذربایجان غربی در سال 1390 تأسیس شده و در حال حاضر 87 خبرنگار در آن عضویت دارند.
در این آیین از دو نفر از خبرنگاران پیشکسوت این شهرستان و 9 نفر از خبرنگاران نشریات و خبرگزاری های فعال در مهاباد با اهدای لوح و هدایایی قدردانی شد.