برگزاری جشن مهر در آستانه عید غدیرخم

مراسم جشن مهر دانشجویان جدیدالورود در واحد مهاباد برگزار شد

مراسم جشن مهر و جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد با عنوان جشن مهر در آئینه غدیر با حضور رئیس دانشگاه، معاونین و دانشجویان ورودی جدید و مسئولین شهرستان در سالن اندیشه واحد مهاباد برگزار شد.

در این مراسم حجت­ الاسلام و المسلمین فتحی مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در آموزشگاه شهداء سپاه مهاباد و خان­ احمدزاده رئیس واحد ضمن تبریک عید غدیر خم و آغاز سال تحصیلی جدید مطالب جامعی در رابطه با دانشجو و علم و دانش در جامعه و میهن اسلامی بیان نمودند.

در ادامه معاونین آموزشی، فرهنگی، دانشجویی، پژوهشی و اداری-مالی به تشریح وظایف حوزه کاری پرداختند و به سؤالات مطروحه دانشجویان پاسخ دادند.

این مراسم با برنامه­های متنوع فرهنگی و توزیع بسته­های آموزشی و فرهنگی و استقبال شایان دانشجویان به پایان رسید.