برگزاری همایش ملی شیمی: صنعت و محیط زیست پاک

دومین همایش ملی شیمی در واحد مهاباد آغاز بکار کرد

دومین همایش ملی شیمی با عنوان « صنعت و میط زیست پاک» به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد آغاز بکار کرد.

جعفر کتانی معاون استاندار و فرماندار مهاباد در آیین گشایش این همایش ملی گفت: به برکت نظام جمهوری اسلامی، ایران به یکی از تولیدکنندگان برتر علمی در منطقه تبدیل شده است.
وی افزود: در حالی که در سالهای گذشته ایران از لحاظ علمی به سایر کشورها وابسته بود، اینک دانشمندان ما ضمن رسیدن به خودکفایی و استقلال، یافته ها و دستاوردهای علمی را به سایر کشورهای منطقه صادر می کنند.
کتانی از جامعه دانشگاهی خواست که با ارتباط و تعامل با صنعت، زمینه را برای شکوفایی هرچه بیشتر اقتصادی و صنعتی مهاباد فراهم سازند.
فرماندار مهاباد به قابلیت ها و توانمندی های این شهرستان نیز اشاره کرد و ادامه داد: فاز نخست پتروشیمی مهاباد که بزرگترین پروژه صنعتی آذربایجان غربی است، اسفند ماه سال جاری به بهره برداری می رسد.
وی اضافه کرد: بهره برداری از این پروژه بزرگ صنعتی می تواند زمینه بسیار خوبی برای ایجاد مشاغل جدید به ویژه برای دانش آموختگان رشته شیمی باشد.
فاطمه قنبری دبیر علمی همایش ملی شیمی نیز در این آیین گفت: بیش از 174 مقاله علمی به دبیرخانه همایش ارسال شده که از این تعداد هیات دوران 104 مقاله برتر را انتخاب کرده است.
وی افزود: در طول دو روز برگزاری این همایش، 52 مقاله به صورت سخنرانی و 52 مقاله به صورت پوستر ارائه می شود.
وی گفت: مقالات این همایش در محورهای نانو فناوری و محیط زیست، تمامی گرایش های شیمی، شیمی سبز، نانو شیمی، نانو پزشکی، نانو دارو سازی، نانو مهندسی، نانو محاسباتی، شیمی صنعت و بررسی مشکلات زیست محیطی صنایع شیمیایی و مدیریت آنها، کاهش آلاینده های زیست محیطی، روش های نوین تشخیص کمی و اندازه گیری آلاینده های شیمیایی، مدل سازی فرایندهای شیمیایی و شیمی پساب ها هستند .
قنبری، ایجاد بسترهای لازم برای ارائه نتایج پژوهش های متخصصان مراکز علمی و صنعتی، استفاده از دستاوردهای آنها در صنعت منطقه، بهره مندی از نیروهای دانشگاهی در بخش های صنعتی، حرکت صنعت پا به پای علم و ارتباط گسترده علم و صنعت را از مهمترین اهداف این همایش عنوان کرد و افزود: در این همایش مقالاتی از شهرهای اصفهان، خرم آباد، سنندج، ایلام، تهران و تبریز دریافت شده است.