مراسم ویژه ایام محرم و سوگواری امام حسین ع

برگزاری مراسم عزاداری ویژه ایام محرم در واحد مهاباد

هیأت پابوسان مادر دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد اقدام به برپائی مراسم ویژه در ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) نمود.

به گزارش روابط عمومی واحد مهاباد، هیأت پابوسان مادر با همکاری کانونهای دانشجویی دفتر فرهنگ اسلامی، بسیج اساتید و بسیج دانشجویی همزمان با شبهای اول، دوم و سوم محرم  اقدام به برگزاری مراسم عزاداری در مسجد حضرت رسول اکرم (ص) این واحد دانشگاهی نمود، در این مراسم، با حضور مسئولین دانشگاه، کارکنان و مسئولین شهرستان و دانشجویان رهرو ولایت و امامت و با دلهائی آکنده از غم و اندوه و حزن ، شرکت کنندگان به سینه زنی و عزاداری پرداختند.

پس از عزاداری، مداحی و روضه خوانی در عزای شهادت شهیدان کربلا، سخنرانی توسط حجت الاسلام  داداش زاده رئیس محترم سازمان تبلیغات اسلامی در خصوص واقعه کربلا و آثار آن ایراد گردید.