برگزاری مراسم ویژه 16 آذر، روز دانشجو

رئیس واحد مهاباد: 16 آذر موجب ایجاد صفوف متحد در برابر استکبار شد

آئین روز دانشجو با حضور جمع کثیری از مسئولین اجرائی شهرستان، هیأت رئیسه، اعضای هیأت علمی و دانشجویان در تالار اندیشه دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد برگزار شد.

خان احمدزاده رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد با گرامیداشت روز دانشجو طی سخنانی گفت: 16 آذر در تاریخ ایران اسلامی به عنوان یک روز بزرگ و تعیین کننده محسوب می شود که موجب ایجاد صفوف متحد در برابر استکبار شد.

علی محمدی معاون فرماندار مهاباد نیز طی سخنانی با اشاره به نقش دانشجویان در تحقق آزادیخواهی اسلامی اظهار داشت: دانشجویان نقش مهمی در مقابله با پروژه اسلام ستیزی غرب و همجمه های استکبار برعهده دارند.

محمدی افزود: استکبار ستیزی و هوشیاری در برابر دشمن از ویژگی های مهم دانشجوی ایرانی به شمار می رود که آنان را در برابر هجمه های استکبار مصون نگاه می دارد.
وی اضافه کرد: در شرایطی که دشمنان اسلام با به وجود آوردن جریان های سیاسی و با رفتارهای خشونت آمیز و نیز بهره جستن از گروهک های تروریستی قصد دارند چهره خشنی از اسلام در ذهن جهانیان ایجاد کنند، دانشجویان نقش مهمی در خنثی سازی این دسیسه ها برعهده دارند.
وی با بیان اینکه اینگونه اقدامات دشمنان اسلام در راستای دکترین نظام سیاسی سلطه می باشد، افزود: دانشجویان باید در این حوزه به نقش خطیرشان به ویژه در برآورده ساختن انتظارات مقام معظم رهبری از جمله عدالتخواهی، دشمن شناسی، و استکبار ستیزی به خوبی عمل کنند.
این مراسم با اجرای چند برنامه فرهنگی و هنری و تقدیر از دانشجویان ممتاز به پایان رسید.