مراسم بزرگداشت هفته بسیج

برگزاری مراسم بزرگداشت بسیج دانشجویی وتجلیل از بسیجیان فعال واحد مهاباد

به مناسبت سالروز تأسیس بسیج دانشجویی مراسمی با حضور جمعی از مسئولان اجرایی، فرماندهان نظامی و انتظامی، اساتید و دانشجویان بسیجی در سالن اندیشه دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد برگزار شد.

فرمانده قرارگاه امام سجاد (ع) و سپاه مهاباد در این مراسم گفت: شاخص اصلی حرکت و وظیفه بسیج در جامعه امروز بصیرت و آگاهی بخشی است.

وی اضافه کرد: بسیجیان در طول دوران جنگ تحمیلی در میدان نبرد حق علیه باطل رشادت ها و جانفشانی های زیادی در راه دفاع از کیان کشور از خود نشان داده اند و امروز بسیجیان یکی از عناصر اصلی بدنه نظام جمهوری اسلامی هستند و در عرصه های مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و علمی حضوری موفقیت آمیز دارند.
سردار پاشایی افزود: بسیجیان در دوران بعد از جنگ نیز با حضور در عرصه های سازندگی در راه عمران و آبادانی کشور تلاش های زیادی انجام دادند و در عرصه های علمی نیز کارنامه درخشان و قابل قبولی دارند.
فرمانده سپاه مهاباد با اشاره به جنگ نرم دشمنان نیز گفت: استکبار جهانی اتاق های فکر را برای تخریب باورها و اعتقادات مردم ما به کار گرفته و در این نوع از جنگ جوانان ما مورد هدف قرار گرفته اند.
پاشایی گفت: دانشجویان بسیجی با بصیرت و آگاهی خود می توانند نقشه و برنامه ریزی های شوم دشمنان را خنثی کنند و به عنوان قشری نخبه و روشنفکر هدایت جامعه را بر عهده داشته باشند.
سردار پاشایی همچنین گفت: در بسیاری از کشورهای اسلامی منطقه با الهام گرفتن از تفکر بسیجی، نیروهای انقلابی و مومنی برای مقابله با تهاجم نظامی غرب و تعمیق باورهای دینی در بین مردم تشکیل شده است.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد نیز در این مراسم گفت: دانشجویان بسیجی این دانشگاه از جمله دانشجویان موفق و نخبه در عرصه های مختلف علمی و پژوهشی بوده و مایه افتخار این واحد دانشگاهی هستند.
صلاح خان احمدزاده افزود: اقتدار سیاسی هر جامعه ای ریشه در توانمندی های علمی آن جامعه دارد و دانشجویان بسیجی با تلاش در عرصه های علمی خود می توانند نوید آور اقتدار سیاسی کشور نیز باشند.
خان احمدزاده اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با در رأس قرار دادن پژوهش های دانش بنیان و تعامل بین علم و صنعت ، می تواند نقش بسیار مهمی توسعه علمی کشور ایفا می کند.

خان احمد زاده  خاطر نشان کرد: با شناخت بصیرت سیاسی و ولایت مداری و گسترش دامنه فعالیتی بسیج، می توان برشکوه و اقتدار و جذابیت آن افزود: در این مراسم از بسیجیان فعال دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد تجلیل شد.

در پایان این آیین شرکت کنندگان با حضور بر سر مزار شهدای گمنام مدفون در این واحد دانشگاهی با قرائت فاتحه و نثار شاخه گل با آرمان های نظام جمهوری اسلامی ایران تجدید پیمان کردند.