دانشجوی واحد مهاباد در مسابقات جهانی اختراعات

شرکت دانشجوی واحد مهاباد در مسابقات جهانی اختراعات

حامد مشاریان دانشجوی رشته گیاه پزشکی واحد مهاباد با مشارکت دو دانشجوی دیگر مقام دوم جهان را در مسابقات اختراعات آلمان و کرواسی کسب کرد.

در این مسابقات که از 23 مهر لغایت 11 آبانماه 93 در کشورهای کرواسی وآلمان برگزار شد، گروه سه نفری متشکل از دانشجویان مهاباد و میاندوآب با ارسال و ارائه طرح اختراعی خود تحت عنوان « سیستم هوشمند سنجش حدّت بینایی » مقام دوم این مسابقات را بدست آوردند.

حامد مشاریان در گفتگو با روابط عمومی واحد مهاباد گفت: در کشور آلمان حدود چهار هزار طرح از 45 کشور دنیا حضور داشتند، همچنین در مسابقات کرواسی نیز بیش ازسه هزار طرح از ۳۰ کشور شرکت کرده بودند.

مشاریان افزود: خوشبختانه در مسابقات جهانی موفق شدیم جایزه ویژه بخش پزشکی مسابقات را از سوی کشور کره جنوبی برای کشور عزیزمان ایران به ارمغان آوریم.

وی اظهار داشت: اختراعات گروه شامل ماشین اندازه بر پالت، ماشین هیدروتراپی سه کاره و دستگاه بازیافت زباله است که اغلب این اختراعات را به تجاری سازی رسانده ایم و همچنین با این اختراعات دارای چندین مقام برتر کشوری و استانی هستیم و در مسابقات جهانی به لطف خدا موفق به کسب مقام دوم شدیم.

شایان ذکر است: هامون مشاریان و حجت مشکینی از دانشجویان شهرستان میاندوآب در کسب این عنوان با دانشجوی واحد مهاباد مشارکت داشتند.