متن مصاحبه دکتر خان احمدزاده با خبرگزاری آنا

رئیس واحد مهاباد از طرح تولید کوهای زیستی و لامپ کم مصرف خبر داد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد از بررسی و مطالعه طرح های تولید کودهای زیستی و لامپ کم مصرف در این واحد دانشگاهی خبر داد.

دکتر صلاح خان‌احمدزاده در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا درخصوص اقدامات صورت‌گرفته در واحد مهاباد برای اجرایی‌شدن بخشنامه‌های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی در راستای سیاست‌های جدید این دانشگاه اظهار کرد: در بخش سرمایه‌گذاری اقتصادی و درآمدزایی با توجه به پتانسیل‌های موجود طرح‌هایی در زمینه تولید کودهای زیستی بر مبنای باکتری‌ها و قارچ‌ها و دیگر کودها، تولید لامپ کم‌مصرف و همچنین بهینه‌سازی عملیات بازیافت و تولید کود کمپوست با کیفیت بالا از پسمانده شهرستان مطرح شده که در دست اقدام و مرحله مطالعاتی است.

وی با بیان اینکه اقداماتی برای اخذ مجوز و بررسی اقتصادی و فنی این طرح‌ها انجام گرفته تا در صورت توجیه فنی و اقتصادی لازم و احراز شرایط لازم به هیأت امنا ارائه شود، افزود: سرمایه‌گذاری در بخش‌های عملی راه حل مناسبی برای درآمدزایی خواهد بود که در این خصوص طرح‌هایی در حال بررسی است و نیاز به تعامل و همکاری سایر نهادهای شهرستان دارد.

انجام آزمایش‌های خاک و بتن و تولید گل‌های زینتی در گلخانه تحقیقاتی واحد مهاباد

خان‌احمدزاده در خصوص ایجاد و راه‌اندازی شرکت دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاری‌های اقتصادی در راستای درآمدزایی و کاهش وابستگی به شهریه دانشجویان گفت: این واحد در راستای اهداف دانشگاه آزاد اسلامی اقدام به عقد تفاهم‌نامه با شهرداری برای طراحی فضای شهری، انجام آزمایش‌های خاک و بتن و تولید گل‌های زینتی مورد نیاز شهر در گلخانه تحقیقاتی واحد کرده است و اکنون طراحی اطراف رودخانه شهر مهاباد به مبلغ کل 2 میلیارد و 400 میلیون ریال در چهار مرحله 600 میلیون ریالی در حال اجراست.

رئیس واحد مهاباد، هدف از این تفاهم‌نامه را استفاده از توانایی‌های علمی و توسعه همکاری آموزشی- تحقیقاتی و پژوهشی بین طرفین و حصول درآمد و کاهش وابستگی به شهریه دانشجویان برشمرد که امید است با مدیریت صحیح و مطالعه دقیق کار‌شناسی به نتیجه مطلوب برسد.

بازگشت 12 دانشجوی بازمانده از تحصیل/آغاز عملیات احداث کتابخانه مرکزی

وی تعداد دانشجویان پذیرفته‌شده در سال تحصیلی جدید در مقاطع با آزمون را 1150 و بدون آزمون را 1024 نفر اعلام کرد که در مجموع، دانشجویان جدید در ترم جاری به تعداد8736 نفر رسید و تعداد دانشجویانی که طبق بخشنامه‌ رئیس دانشگاه برای بازگشت به تحصیل مراجعه کرده‌اند 12 نفر هستند.

خان‌احمدزاده با بیان اینکه واحد مهاباد با تجهیز آزمایشگاه‌ها به دستگاه‌های پیشرفته و فراهم کردن امکانات رفاهی در خوابگاه‌های دانشجویی و مجهز کردن کلاس‌های آموزشی به وایت‌برد و ویدیوپروژکتور سعی در رشد و گسترش کیفی سطح دارد از آغاز بکار دو پروژه مهم در واحد مهاباد خبر داد و به آنا گفت: عملیات احداث کتابخانه مرکزی واحد آغاز شده است.

وی ادامه داد: این ساختمان دارای 4383 مترمربع زیربنا بوده و شامل پنج طبقه خواهد بود.با اجرای این پروژه که شامل بخش‌های مختلف از جمله مخزن کتاب، آرشیو، انبار کتب خطی و نفیس، سالن چاپ و انتشارات، سالن‌های مطالعه استادان و دانشجویان به تفکیک خواهران و برادران، بخش مطالعه مرجع، بخش روزنامه و اطلاعات، سالن اینترنت و کتابخانه دیجیتال، اتاق استادان و اعضای هیأت علمی است، فضایی مناسب برای مطالعه و تحقیق و پژوهش استادان و دانشجویان فراهم می‌شود.

رئیس واحد مهاباد، هزینه ساخت این ساختمان را حدود 56 میلیارد ریال برشمرد و گفت: طبق پیش‌بینی و قرارداد منعقد شده کتابخانه مرکزی واحد دو سال دیگر به بهره‌برداری خواهد رسید.

خان‌احمدزاده همچنین از آغاز عملیات اجرایی بوفه دانشجویی در سال جاری خبر داد و افزود: عملیات احداث بوفه دانشجویی با متراژ 436 مترمربع و یک طبقه با دو سالن مجزای خواهران و برادران به‌زودی به اتمام خواهد رسید.

وی یادآور شد: واحد مهاباد در راستای اهداف و سیاست‌های دانشگاه آزاد اسلامی و توانمندسازی اقتصاد دانش‌بنیان آماده همکاری با کلیه سازمان‌های دولتی و صنعتی است.

جهت مشاهده این خبر در خبرگزاری آنا اینجا کلیک فرمائید