نشست کمیته دانشجویی ستاد بزرگداشت دهه فجر93

نشست کمیته دانشجویی ستاد بزرگداشت دهه فجر در واحد مهاباد

نشست کمیته دانشجویی ستاد بزرگداشت دهه فجر با حضور مسئولان فرهنگی دانشگاه های پیام نور، علمی- کاربردی، سما و بسیج دانشجویی در محل جلسات دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد برگزار شد.

دکتر قاسمی مسئول بسیج اساتید واحد در این جلسه با اشاره به اینکه دهه فجر دهه نمایش عظمت و شکوه واقعی نظام اسلامی است لذا بزرگداشت ارزش ها، آرمان ها و پاسداشت مجاهدت ها، رشادت ها و ایثار شهیدان انقلاب اسلامی و رهبری امام خمینی (ره) باید از جمله برنامه های کلیدی مراسم گرامیداشت دهه فجر باشد.

قاسمی در ادامه افزود: نمایش حضور با اقتدار و باشکوه ملت ایران در ایام ا... دهه فجر از مهمترین عوامل بازدارنده توطئه های خارجی است و دانشجویان و دانشگاهیان نیز باید حضور باشکوهی در مراسمات و به خصوص راهپیمایی روز 22 بهمن داشته باشند.

وی همچنین به اهم برنامه های مصوب این کمیته از جمله آذین بندی و فضاسازی، پخش زنگ انقلاب و سرودهای انقلابی، برگزاری همایش ها، جشنواره و نمایشگاه های مختلف، تهیه بروشور مرتبط با دهه فجر، برگزاری مسابقات قرآنی، هنری، کتابخوانی و ورزشی، دیدار از خانواده شهداء، غبارروبی مزار شهدای گمنام، حضور در نماز جمعه و ... اشاره کرد و اظهار داشت: مراسم و برنامه های این دهه علاوه بر نمایش نشاط، تحرک و شادابی در دانشجویان بایستی سبب اتحاد و پیوند نسل جوان با نظام مقدس جمهوری اسلامی شده و تجدید میثاق با آرمانهای امام (ره) و مقام معظم رهبری را به رخ جهانیان بکشد.

سپس حاضرین در جلسه بر اهمیت برگزاری هر چه بهتر و باشکوه تر مراسم دهه فجر و همکاری همه جانبه بین دانشگاهیان تأکید کردند.