بیانیه واحد مهاباد به مناسبت حماسه نهم دی

بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد به مناسبت 9 دی (روز بصیرت و میثاق امت با ولایت)

9 دی­ماه 1388، نقطه سرنوشت­ ساز تقابل همه­ جانبه جبهه استکبار و معاندین نظام با اسلام، انقلاب و ولایت فقیه در یکی از حساس­ترین مقاطع تاریخی این کشور بود که با حضور اعجاب­ آور، آگاهانه و برخاسته از بصیرت متکی بر ایمان و اراده الهی ملت ایران حماسه­ ای ماندگار، الهام­ بخش و عبرت­ آموز لقب گرفت.

9 دی­ماه به فرموده رهبر فرزانه انقلاب، روز تجلی قدرت خدا و حرکتی ماندگار در تاریخ انقلاب است و این حرکت مردم اتمام حجت برای همه است.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد ضمن گرامیداشت حماسه 9 دی اعلام می­ دارد همچون سایر آحاد ملت شریف و بزرگوار ایران اسلامی با بصیرت در راستای اهداف انقلاب اسلامی گام برداشته و با روشنگری در جامعه دانشگاهیان، توطئه دشمنان را ناکام خواهد گذاشت.