گرامیداشت حماسه نهم دی

رئیس واحد مهاباد: حماسه 9 دی شاخص مرزبندی میان حق و باطل و تجلی اقتدار ملی و سیاسی ملت ایران است

همایش بصیرتی در سالروز حماسه نهم دی 88 تحت عنوان میثاق با رهبری، انقلاب و شهدا با حضور رئیس واحد، هیأت رئیسه، کارکنان، اساتید و دانشجویان بسیجی در سالن اجلاس دانشکده شهید مهدی باکری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد برگزار شد.

در این مراسم دکتر خان احمدزاده رئیس واحد مهاباد با اشاره به حماسه غرور آفرین ملت ایران در نهم دی ماه 88 گفت: 9 دی به عنوان شاخص مرزبندی میان حق و باطل و تجلی اقتدار ملی و سیاسی ملت ایران است؛ در واقعه عظیم 9 دي مردم بار دیگر حکایت حضور را تکرار نمودند و با عشق به آرمان‌های خمینی کبیر (ره) و جرعه نوشی از نهر زلال ولایت، بصيرت عاشورايي خود را به تمام جهانيان به نمايش گذاشتند.

خان احمدزاده همچنین تصریح کرد: زنده نگاه داشتن این حماسه تاریخی به عنوان احیای باورهای راستین انقلاب وظیفه همگانی است و 9 دی تابلوی همیشه ماندگار دلبستگی امت اسلامی ایران با ولایت، رهبری و دین باوری ملت ایران است.

رئیس واحد مهاباد خاطر نشان کرد: روز نهم دی ماه، روزی پر افتخار و برگ زرین دیگری از حماسه های انقلاب اسلامی ایران به شمار می رود زیرا در این روز تاریخی و مهم مردم انقلابی ایران اسلامی به ندای رهبر فرزانه خویش لبیک گفتند.

حجت الاسلام ابراهیمی از اعضای هیأت علمی دانشگاه نیز طی سخنانی به چگونگی تشکیل جریان فتنه و سرکوب آن که توسط نظریه پردازان غربی طراحی شده بود را تشریح کرد.

شرکت کنندگان پس از اتمام همایش بصیرت به همراه سایر اقشار و مردم ولایتمدار مهاباد در گردهمایی بزرگ سالروز حماسه نهم دی که در مسجد جامع برگزار شد حضور یافتند و با آرمانهای امام راحل (ره)، مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و ارزشهای والای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تجدید پیمان کردند.