همایش وحدت و رحمت

برگزاری مراسم گرامیداشت هفته وحدت در واحد مهاباد

به مناسبت هفته وحدت و میلاد با سعادت حضرت رسول اکرم(ص) همایشی تحت عنوان «وحدت و رحمت» با حضور مسئولین اجرائی شهرستان، روحانیون، اساتید و دانشجویان در سالن فجر دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد در این مراسم با گرامیداشت میلاد پیامبر گرامی اسلام و هفته وحدت گفت: امروز مهمترین وظیفه امت اسلامی حفظ وحدت است.
صلاح خان احمدزاده افزود: در همین راستا نباید بگذاریم دشمنان با ترفند و توطئه های خود وحدت امت اسلامی را به هم زده و اختلاف و کینه توزی را در بین مسلمانان شیعه و اهل سنت ترویج دهند.

ماموستا ملاقادر سهرابی امام جمعه شهرستان نیز با گرامیداشت هفته وحدت افزود: اگر مسلمانان و کشورهای اسلامی با توجه به مشترکات فراوانی که دارند از جمله وجود مقدس رسول گرامی اسلام(ص) را محور حرکت خود قرار دهند به طور قطع می توانند مشکلات فعلی جهان اسلام را از میان بردارند.
ماموستا سهرابی اضافه کرد: در صدر اسلام، وحدت و همبستگی واقعی بین مسلمان و ایمان و اعتقاد راستین آنها باعث شد تا در طول ربع قرن، بیشتر مناطق مختلف جهان زیر چتر اسلام قرار گرفته و امپراطوری های بزرگی چون ایران و روم به زانو درآیند.
امام جمعه مهاباد وضعیت بحرانی موجود در خاورمیانه، تکه تکه شدن کشورهای اسلامی به دست بیگانگان و کشتار مسلمانان فلسطینی به دست رژیم صهیونیستی را مواردی از نبود وحدت در بین کشورهای اسلامی دانست.
وی همچنین وحدت را رمز پیروزی مسلمانان خواند و گفت: داشتن وحدت در جوامع اسلامی امری اجتناب ناپذیر است و باید جدی گرفته شود.
ماموستا سهرابی با اشاره به برکات وحدت مذاهب اسلامی در کشورمان اضافه کرد: آرامش و امنیت حاکم بر کشور، مرهون وحدت و اتحاد شیعه و اهل سنت است که باید قدردان آن بود و در راستای تحکیم آن گام برداشت.
در این مراسم برنامه مولودخوانی نیز اجرا شد.