محکومیت هتک حرمت به ساحت پیامبر اعظم ص

تجمع اعتراض آمیز دانشگاهیان واحد مهاباد در پاسخ به اقدام نشریه شارلی ابدو

دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد با برگزاری تجمع اعتراضی در جوار مزار شهدای گمنام واحد، هتک حرمت به ساحت مقدس پیامبر اعظم(ص) را توسط نشریه فرانسوی محکوم کردند.

حجت الاسلام ابراهیمی عضو هیأت علمی دانشگاه در سخنانی با یادآوری فضایل و مکارم پیامبر اسلام حضرت محمد(ص) این اعمال ضدانسانی را محکوم کرد و گفت: « استکبار جهانی در توطئه طراحی شده جدید، ساحت پاک و مقدس پیامبر اعظم(ص) را مورد اهانت قرار داده و با این اقدام شیطانی قلوب امت اسلامی را جریحه دار کرد و بار دیگر پرده از سیاست های دروغین و به ظاهر صلح طلب مدعیان آزادی عقیده و دفاع از حقوق بشر برداشت.

وی افزود: دشمنان و سران استکبار باید بدانند که این اقدامات سخیفانه هرگز از عشق و علاقه مسلمین به پیامبر اکرم (ص) نمی کاهد بلکه باعث بیداری هرچه بیشتر مسلمانان جهان خواهد شد و چهره پلید کشورهای غربی را بهتر در افکار عمومی جهان روشن تر خواهد کرد.

در این تجمع اعتراضی، از اقشار مختلف مردم مسلمان در کشورهای اسلامی خواسته شد که نسبت به این اقدام ناشایست دشمنان دین خدا سکوت نکنند و با برپایی تجمع ها و راهپیمایی های اعتراضی خشم خود را به جهانیان نشان دهند.

سپس حاضران در این تجمع با سردادن شعارهای «لبیک یا رسول ا...» و «ما عاشق محمدیم(ص)» بیانیه ای در محکومیت هتک حرمت ساحت حضرت محمد(ص) را قرائت کردند و ضمن محکوم کردن اقدام ناشایست نشریه فرانسوی شارلی ابدو در توهین به مقدسات مسلمانان، آن را از دسیسه های رژیم صهیونیستی و آمریکا عنوان کردند.