گرامیداشت سومین سالگرد تدفین دو شهید گمنام

برگزاری گرامیداشت سومین سالگرد تدفین شهدای گمنام در دانشگاه آزاد اسلامی مهاباد

سومین سالگرد تدفین دو شهید گمنام دوران هشت سال دفاع مقدس به صورت باشکوه در سالن اندیشه ساختمان شهید صدرالدینی واحد مهاباد برگزار شد.

مراسم گرامیداشت سومین سالگرد تدفین شهدای گمنام در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد با حضور مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس آذربایجان غربی، مسئولین و رؤسای ادارات و نهادهای شهرستان و جمع کثیری از اساتید، دانشجویان و کارکنان برگزار شد.

رئیس واحد مهاباد ابتدا ضمن خیر مقدم به مهمانان این محفل شهدایی طی سخنانی با اشاره به جایگاه رفیع شهدا اظهار داشت: شهدا چراغ راه هدایت و بهترین الگو برای جامعه و نسل آینده هستند.

خان­ احمدزاده با بیان اینکه واحد مهاباد در سال 1392 افتخار تدفین  دو تن از شهدای گمنام را بدست آورد گفت: تکریم و تجلیل از مقام شامخ شهدا موجب ترویج فرهنگ غنی ایثار و شهادت در جامعه و مایه بقای انقلاب اسلامی است.

وی در ادامه همه جوانان ایران اسلامی را ولایتمدار توصیف کرد و افزود: امروز دشمنان ایران اسلامی با صرف هزینه­ های گزاف، عفت و ایمان و فرهنگ شهادت­ پروری جوانان مؤمن و میراث­ داران انقلاب اسلامی ایران را نشانه گرفته­ اند.

رئیس واحد مهاباد رسالت زنده نگاه داری یاد شهیدان را برای تمامی دانشگاهیان سنگین دانست و ادامه داد: همه ما وظیفه پاسداری از خون های ریخته­ شده شهدا و حراست از همه دستاوردهای ایران اسلامی را بر عهده داریم و باید بگونه­ ای عمل کنیم که شرمنده خون شهدا نباشیم.

در ادامه مراسم، سردار سعید قربان­ نژاد مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس آذربایجان غربی با تشریح شرایط و وضعیت دوران جنگ تحمیلی و خاطره عملیات های جنگی هشت ساله دفاع مقدس از رشادتها و حماسه­ آفرینی­ های شهید خلبان خالد حیدری تقدیر و قدردانی کرد.

وی گفت: شهیدان از ما انتظار دارند و پیامی که برای ما می­ فرستند این است که انقلابی عمل کنیم و انقلابی بمانیم.

قربان­ نژاد با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران مولود انقلاب اسلامی است اظهار داشت: ثمره انقلاب اسلامی حیات طیبه یعنی راه های مهارت و رسیدن به عزّت، استقلال، معنویت و پیشرفت علمی و فرهنگی است.

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، وظیفه دانشگاه را در ارائه راهکارهای مناسب برای تحقق«اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» خطیر دانست و گفت: هدف امروز دشمنان اسلام کمرنگ­ کردن ارزش ها و آرمان های انقلاب اسلامی در نزد جوانان است که در این زمینه باید کاملاً آگاه و هوشیار بود.

پخش کلیپ خاکسپاری شهدا، روایتگری و خاطره­ گویی از دوران جنگ، اهدای لوح تقدیر به سه نفر از خانواده­ های شهدای شهرستان مهاباد از جمله برنامه­ های گرامیداشت سومین سالگرد تدفین شهدای گمنام در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد بود.