گرامیداشت سالروز آزادی خرمشهر

فرمانده سپاه مهاباد:

انقلاب اسلامی نهضت بصیرتی را به سایر کشورهای اسلامی صادر کرد

فرمانده قرارگاه امام سجاد(ع) و سپاه مهاباد گفت: انقلاب اسلامی نهضت بصیرتی و بیداری اسلامی را به سایر کشورهای اسلامی صادر کرد.

سردار دلاور رنجبرزاده در آیین سالگرد فتح خرمشهر که به همین مناسبت در دانشگاه آزاد اسلامی مهاباد برگزار شد افزود: با پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) بسیاری از معادله های منطقه ای استکبار جهانی به هم خورد و این انقلاب در کشورهای مختلف اسلامی طرفداران زیادی پیدا کرد.

وی اضافه کرد: ریشه دار شدن این انقلاب در افکار و عقاید مردم مسلمان مایه نگرانی استکبار جهانی شد و قدرت های غربی برای کاستن از این قدرت مردم ایران، برنامه ریزی کردند.

فرمانده قرارگاه امام سجاد (ع) و سپاه مهاباد گفت: استکبار جهانی در دو جبهه داخلی و خارجی به دشمنی با انقلاب پرداخت که در جبهه داخلی با همکاری عوامل دوران طاغوت می خواست از اعتقاد مردم به انقلاب بکاهد.

وی اضافه کرد: در جبهه خارجی نیز با تشکیل یک اتحاد، مقدمات حمله نظامی رژیم بعث عراق را فراهم کرد و کمک های تسلیحاتی و نظامی را به این کشور داد.

در ادامه این آیین رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد با تقدیر از رشادتهای رزمندگان اسلام، مقاومت و ایثار و همچنین ایمان به خدا این مردمان بی ادعا را باعث آزادی خرمشهر برشمرد.

خان احمدزاده همچنین گفت: پس از فتح خرمشهر که جنگ سخت افزاری بود امروز باید سنگرهای جنگ نرم افزاری را که دشمنان در مراکز فرهنگی علمی در صدد ترویج آن هستند تسخیر کرد و در دانشگاهها آن را سرلوحه کار قرار داد.
صلاح خان احمدزاده افزود: در سایه این تلاش ها، اینک ایران اسلامی در بسیاری از زمینه های علمی از قطب های مهم منطقه بوده و دستاوردهای علمی دانشمندان خود را به سایر کشورها صادر می کند.

در پایان این مراسم شرکت کنندگان مزار شهدای گمنام تدفین شده در محوطه این دانشگاه را غبارروبی و گلباران کردند.