برگزاری مراسم روز معمار

برگزاری مراسم روز معمار در واحد مهاباد

بزرگداشت روز معمار با حضور رئیس واحد، شهردار و اعضای شورای شهر، رئیس نظام مهندسی شهرستان مهاباد و جمع کثیری از دانشجویان و اساتید رشته معماری در سالن فجر این واحد دانشگاهی برگزار شد.

در این مراسم دکتر خان احمدزاده رئیس واحد مهاباد ضمن خیرمقدم و گرامیداشت روز معمار و تقدیر از فعالیتهای اساتید و دانشجویان رشته معماری گفت: برای رونق و شکوفایی معماری بایستی نیروهای متخصص در دانشگاه تربیت شوند و پاسخگوی نیاز جامعه باشند.

صلاح کردستانی شهردار مهاباد نیز طی سخنانی به بررسی و تحلیل معماری و نقش این رشته دانشگاهی در توسعه و زیبایی شهر پرداخت.

کردستانی با اشاره به ارتباط شهرداری و دانشگاه آزاد اسلامی در فعالیت های شهرستان اظهار داشت: قراردادی با دانشگاه در خصوص خدمات مشاوره ای و همچنین تفاهمنامه در رابطه با طراحی و ساماندهی مسیر رودخانه مهاباد منعقد شده و در آینده نزدیک به اجرا درخواهد آمد.

در ادامه، تنی چند از استادان رشته معماری به سخنرانی پرداختند و سپس از دانشجویان و اساتید برتر رشته معماری با اهدای لوح تقدیر تجلیل به عمل آمد.