پذیرش بدون آزمون دانشجو

پذیرش بدون آزمون دانشجو در واحد مهاباد

پذیرش بدون آزمون دانشجو در واحد مهاباد در 90 رشته صورت می­ گیرد.

معاون آموزشی واحد مهاباد از ثبت نام بدون آزمون داوطلبان از طریق سایت سازمان www.azmoon.org خبر داد.

وی با بیان اینکه در 90 رشته در مقطع کارشناسی پیوسته، کارشناسی ناپیوسته و کاردانی پیوسته و ناپیوسته پذیرش دانشجو انجام می­ شود افزود: انتخاب داوطلبان شامل 29 رشته در مقطع کارشناسی پیوسته، 26 رشته در مقطع کارشناسی ناپیوسته و مجموعاً 35 رشته در مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته است و داوطلبان با ورود به سایت ثبت نام سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی می­ توانند رشته مورد نظر را انتخاب و ثبت نام کنند.

خضری افزود در حال حاضر واحد مهاباد به عنوان بزرگترین واحد در استان آذربایجان غربی با هدف بالابردن سطح علمی شهروندان و نیز ایجاد فرصت برای افرادی که موفق به ادامه تحصیل نشده­ اند به پذیرش دانشجو بدون شرکت در آزمون همراه با تسهیلات ویژه و آموزش عالی و دارابودن کارگاه­ ها و آزمایشگاه­ های مدرن، سایت های کامپیوتری مجاز، ساختمان های آموزشی، کتابخانه، سالن های ورزشی و دیگر امکانات رفاهی اقدام کرده است.

خضری بیان کرد: این واحد در طول ساعات اداری، با شماره تلفن­ های 42341007-044 و 42338924-044 جوابگوی سؤالات و اطلاعات بیشتر درباره نحوه پذیرش بدون آزمون در دانشگاه آزاد اسلامی است.