مراسم گرامیداشت مقام معلم

گرامیداشت روز معلم در واحد مهاباد

گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم با حضور اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد برگزار شد.

در این مراسم رئیس واحد با گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری و بزرگداشت روز معلم این شهید گرانقدر را معلمی آگاه به زمان خود که نقش کم نظیر در روشنگری و گسترش تزکیه و تهذیب در میان اقشار مردم داشت برشمرد.

خان احمدزاده در ادامه این مراسم به تشریح فعالیتهای علمی پژوهشی  و فرهنگی و عمرانی واحد پرداخت و اظهار داشت: افزایش رشته های تحصیلات تکمیلی از اولویتهای این واحد می باشد، به طوری که اکنون این دانشگاه با 38 رشته کارشناسی ارشد و 3 رشته دکترا جزو واحدهای برتر منطقه به حساب می آید.

وی تصویب نهایی پنج دانشکده مصوب را زمینه ای مناسب برای ارتقای واحد مهاباد به درجه جامع دانست و همچنین تأسیس مرکز رشد و شرکت دانش بنیان جهت تبدیل علم به تجارت و منابع درآمد زایی را ضروری توصیف کرده و تأکید کرد که همکاری و پشتیبانی اساتید در همه گرایشها باعث تسهیل این امر خواهد شد.

مراسم با خاطره گویی تنی چند از اساتید و اهدای لوح تقدیر و بازدید از نمایشگاه آثار استاد شهیدمرتضی مطهری به پایان رسید.