کسب مدال برنز و دیپلم افتخار در جشنواره مخترعین ژنو

کسب مدال برنز جشنواره مخترعین ژنو توسط پژوهشگران دانشگاه آزاداسلامی مهاباد

کامران ابوبکری از اعضای هیأت علمی دانشگاه به همراه آقایان سیناسلیمی و فرازجلیل زاده زهتاب دانشجویان رشته مهندسی عمران واحد مهاباد موفق به کسب مدال برنز و دیپلم افتخار در زمینه اختراع دستگاه پمپ بتن هوشمند در جشنواره مخترعین ژنو سوئیس شدند.

این پژوهشگران که درفروردین ماه سال جاری در مسابقات جهانی مخترعین ژنو سوئیس شرکت کرده بودند از بین 33 اختراع در بخش عمرانی موفق به دریافت مدال برنز و دیپلم افتخار این دوره از مسابقات گردیدند.

عضوهیأت علمی دانشگاه در خصوص اهداف طراحی این دستگاه گفت که با استفاده از دستگاه پمپ بتن هوشمند تمامی مراحل بتن­ ریزی و ویبره­ زنی کاملاً به صورت اتوماسیون انجام می­ گیرد و این سیستم قابلیت شناخت محیط و تشخیص محل بتن­ ریزی را دارد.

ابوبکری مزایای استفاده از این دستگاه را حذف کارگران جهت بتن­ ریزی، حذف شات سرلوله پمپ، هدرنرفتن بتن هنگام انجام عملیات، کاهش زمان عملیات بتن­ ریزی و کاهش هزینه­ ها عنوان کرد.

وی در خصوص روند انتخاب این اختراع گفت که طرح مذکور ابتدا توسط دفتر نمایندگی فدراسیون بین المللی مخترعین در ایران بررسی و تأیید شد و سپس جهت شرکت در مسابقات ژنو سوئیس ارسال گردید.

گفتنی است که مسابقات و نمایشگاه بین المللی و تخصصی اختراعات 2015 ژنو از 26 لغایت 30 فروردین 94 زیر نظر حمایت مستقیم دولت فدرال سوئیس و شهردار ژنو و با حمایت سازمان مالکیت فکری ملل متحد WIPO، حمایت فدراسیون جهانی مخترعین IFIA، سازمانهای علمی و تحقیقاتی و مراکز مرتبط با مخترعین و وزارتخانه های علوم، آموزش و تحقیقات با حضور بیش از چهل کشور جهان از جمله فرانسه، آلمان، رومانی، روسیه، کرواسی، مالزی، مجارستان، پرتغال، هلند، اسپانیا، کره جنوبی، تایوان برگزار شد.