ترجمه کتاب توسط دانش آموخته واحد مهاباد

ترجمه کتاب توسط دانشجوی فارغ التحصیل دانشگاه آزاد اسلامی مهاباد

ترجمه کتاب اصول بنیادی تصویربرداری رزونانس مغناطیسی(MRI) توسط دانشجوی فارغ التحصیل و عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی مهاباد به چاپ رسید.

چالاک عظیمی فارغ ­التحصیل کارشناسی ارشد شیمی واحد مهاباد و مدرس دانشگاه در در این رابطه گفت: کتاب اصول بنیادی تصویربرداری از رزونانس مغناطیسی (MRI) توسط شیمیدان برجسته آمریکایی پروفسور جوزف پ. هورناک نوشته شده و برای اولین بار در کشور ترجمه و به چاپ رسیده است.

عظیمی در مقدمه کتاب آورده است: این کتاب برخلاف سایر رساله­ های موجود در این زمینه، با بیانی شیوا، رسا و به صورت فشرده جزئیات مربوط به نحوه کارایی و دستگاه وری(MRI) را بیان نموده و هم­چنین با بکاربردن اصول و قواعد پیچیده ریاضیات در ثبت تصاویر از اندام­ های بدن به عنوان مرجعی مفید به تمامی دوستداران علم معرفی شده است.

وی هدف اصلی و اساسی این ترجمه را ارائه مرجعی دم دست، ساده و فشرده جهت معرفی کامل علم طیف ­سنجی رزونانس مغناطیسی به خصوص علوم تصویربرداری رزونانس مغناطیسی(MRI) جهت استفاده دانشجویان بیان کرد.

گفتنی است این کتاب با 362 صفحه در شمارگان 100 جلد توسط انتشارات گسترش علوم پایه به بازار نشر عرضه شده است.