برگزاری نشست استانی شورای پژوهشی و فناوری

واشقانی فراهانی در نشست استانی «شورای پژوهشی فناوری در واحد مهاباد»:

سیاست کلی دانشگاه آزاد اسلامی، قبول کمیت همراه با کیفیت می­ باشد

نخستین جلسه استانی شورای پژوهش و فناوری در استان آذربایجان غربی با حضور دکتر واشقانی فراهانی  معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر ایرانبخش رئیس دفتر توسعه شبکه­ های آزمایشگاهی، دکتر ثمری رئیس مرکز توسعه فناوری و ارتباط با صنعت و جامعه، دکتر مهدوی­نور رئیس اداره ارتباط با صنعت و جامعه، دکتر جوان­پور هروی دبیر هیأت امنای استان آذربایجان غربی، اعضای کمیته استانی «ساها»، رؤسای واحدها و معاونین پژوهش و فناوری استان آذربایجان غربی در واحد مهاباد برگزار شد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه سیاست کلی دانشگاه قبول کمیت همراه با کیفیت است به بیان رهبر معظم انقلاب دراین خصوص اشاره نمود که فرموده است: «رشد علمی کشور به هیچ بهانه­ ای نباید متوقف شود، اما باید کیفیت مقالات حفظ گردد».

واشقانی فراهانی در بخشی از سخنان خویش به تأکید ریاست عالیه دانشگاه در طرح تجمیع 2 اشاره کرد که در آن اختیارات کلی بایستی به واحدهای استانی تفویض و کارها باید در سطح استان انجام گیرد.

وی هدف از بکارگیری سامانه «ساها» را استفاده از تمام ظرفیت های موجود دانشگاه نه تنها برای واحدها بلکه در سطح ملی دانست.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص شرکت های دانش­ بنیان گفت: بررسی صلاحیت علمی با حوزه معاون پژوهش و فناوری می­ باشد. همچنین اظهار امیدواری کرد که با توفیق الهی، دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یک برند نه تنها از نظر تولید مقاله بلکه از نظر تولید ثروت و اقتصاد دانش­ بنیان در تراز ملی و حتی در تراز بین­ المللی سرآمد باشد.

رئیس واحد مهاباد نیز در این جلسه ضمن خیر مقدم به حاضرین در جلسه، با اشاره به سیاست دانشگاه در گذر از آموزش­ محور به پژوهش­ محور با محوریت کار آفرینی، از تیم فعال پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به بخشنامه­ های صادره تقدیر نمود و ابراز امیدواری کرد که در بحثهای پژوهش­ محور به سمت درآمدهای غیرشهریه حرکت نماییم. وی در ادامه به ارائه گزارش فعالیت های چندساله اخیر واحد مهاباد پرداخت.

در ادامه حاضرین به طرح سئوالات و ارائه پیشنهادت پرداختند که از سوی معاونت پژوهش و فناوری توضیحات لازم داده شد.

معاون پژوهش و فناوری و هیأت همراه در حاشیه این مراسم با حضور در مزار شهدای گمنام واحد مهاباد و قرائت فاتحه و نثار شاخه گل به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند.

واشقانی فراهانی سپس با حضور در آزمایشگاه­ ها و کارگاه­ های واحد مهاباد به بازدید از امکانات و دستگاه های پیشرفته موجود در این واحد دانشگاهی پرداخت.