کمیته استانی سامانه آزمایشگاه های همکار آزاد ساها

نشست کمیته استانی سامانه آزمایشگاه های همکار آزاد «ساها» در استان آذربایجان غربی به میزبانی واحد مهاباد برگزار گردید

نشست استانی سامانه آزمایشگاه های همکار آزاد «ساها» در استان آذربایجان غربی با حضور علیرضا ایرانبخش رئیس دفتر توسعه شبکه­ های آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی، مهندس صفاکیا مدیر پروژه «ساها»، اعضای کمیته استانی «ساها»، رؤسای واحدها و معاونین پژوهش و فناوری استان آذربایجان غربی در واحد مهاباد برگزار شد.

رئیس دفتر توسعه شبکه­ های آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه استانی آزمایشگاه های همکار آزاد «ساها» در واحد مهاباد با اشاره به تأکید و رصد ریاست عالیه دانشگاه بر پورتال «ساها» و موفقیت واحدها در این امر گفت: موفقیت در «ساها» به شکل یک تحول و یک راه برای کمک برای برون رفت از وضعیت فعلی و پاسخگویی دانشگاه به وظایف ذاتی خویش یعنی پاسخگویی به نیازهای صنعت، جامعه، دولت و نیز برآورده­ کردن نظر محققان و کارشناسان و تأمین منابع غیرشهریه است چنانچه برابر مقررات جدید واحدها بایستی بخشی از منابع خویش را از منابع غیرشهریه و کارهای پژوهشی اخذ نمایند.

ایرانبخش در ادامه کلیات جلسه را در سه بخش «مجموعه سیاست­گذاری­ های دانشگاه و چشم­ انداز آن» «عملکرد ساها در واحد و آنالیز آن» و «بررسی و توضیح در خصوص سامانه ساها و مدیریت آن» تشریح کرد.

رئیس واحد مهاباد نیز در این جلسه ضمن خیرمقدم با اشاره به سیاست دانشگاه در خصوص تشویق واحدهای دانشگاهی به فعال­ نمودن آزمایشگاه­ ها در تبدیل به کارهای تجاری، این امر را فرصتی مناسب جهت استفاده از بحث درآمدهای غیرشهریه دانست.

در ادامه این جلسه توضیحاتی در خصوص سامانه «ساها» و مدیریت آن ارائه و به پرسش های حاضرین پاسخ داده شد.