اولین نشست استانی قرآن و عترت ع

برگزاری اولین نشست شورای قرآن و عترت ع در واحد مهاباد

اولین جلسه شورای قرآن و عترت استان آذربایجان غربی با حضور مهندس عبدالرضا صادقی مدیر فعالیت های قرآن و عترت(ع) دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر رحیم صانعی فرد رئیس شورای قرآن و عترت(ع) و رئیس دبیرخانه هیأت امنای استان آذربایجان غربی، دکتر وحید آخرت دوست دبیر شورای قرآن و عترت(ع) استان و کارشناسان کانون های قرآن و عترت(ع) واحدهای استان به میزبانی واحد مهاباد برگزار شد .
مدیر فعالیت های قرآن و عترت(ع) دانشگاه آزاد اسلامی در سخنانی با اشاره به موجودیت فعالیت های قرآن و عترت در دانشگاه آزاد اسلامی و شورای استان گفت: فعالیت های قرآن وعترت در دانشگاه آزاداسلامی همواره جلودار فعالیت های قرآن و عترت د رمجموعه دانشگاهی سراسر کشور بوده است.
مهندس صادقی بابیان اینکه ساحت دینی در دانشگاه با ساحت علمی متفاوت است اظهار کرد ساحت علمی یک ساحت جزیی نگر-گزارشی و توصیفی است بطوری که خیلی نیاز به شور و هیجان و ارتباطات ندارد ولی در مقابل ساحت دینی پر از شور و عشق و وحدت می باشد و تنها وجه اشتراکی که دارند این است که در ساحت علمی هم ایمان شرط ضروری است .
وی زبان قرآن را زبان دین برشمرد و گفت: زبان قرآن زبانی است که اسرار ملکوت به صورت یک راز سر به مهر نهاده شده در وادی کلمات معنا پیدا می کند .
دکتر علیزاده آذر معاون دانشجویی واحد مهاباد نیز ضمن اشاره به فعالیت ها وعملکردهای مناسب قرآنی در واحدمهاباد شاخص مهم واحد مهاباد درسال های اخیر را میزبانی دو شهید گمنام و سرافراز هشت سال دفاع مقدس اعلام کرد که در محوطه دانشگاه تدفین شده است.
وی اظهارکرد: طرح فرهنگی ماندگارتحت عنوان یادمان شهدا در دست اقدام است که به همین منظور مسابقه ای جهت طراحی المان شهدای گمنام برگزارگردیده که در مرحله نهایی پس ازتصویب و صدور مجوز درمدت زمان کم نسبت به عملیاتی کردن این پروژه ماندگار اقدام خواهد شد.
در ادامه دستورجلسه با موضوع ساماندهی و گسترش فعالیت های قرآنی واحدهای دانشگاهی از جمله ارتقا کیفیت مسابقات سراسری قرآن و عترت و جذب و مشارکت اساتید و کارکنان و دانشجویان درفعالیت های قرآنی مورد بررسی و گفتگو قرارگرفت و به سؤالات کارشناسان کانون های قرآن و عترت حاضر در جلسه پاسخ داده شد.
در پایان حاضرین دراین جلسه با حضور در مزار شهدای گمنام واحدمهاباد و قرائت فاتحه و نثارشاخه گل به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند.