گرامیداشت هفته دولت

برگزاری مراسم گرامیداشت هفته دولت در واحد مهاباد

مراسم گرامیداشت هفته دولت و روز کارمند با حضور کارکنان واحد مهاباد و کارمندان سایر نهادها و ارگانهای دولتی در سالن فجر دانشگاه آزاد اسلامی مهاباد برگزار و از کارمندان نمونه دستگاههای اجرایی تقدیر شد.

در این آئین رئیس واحد مهاباد ضمن گرامیداشت هفته دولت و یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، با اشاره به موفقیتهای دولت در عرصه های داخلی و خارجی گفت: دولت با وجود کاهش درآمدهای نفتی توانسته تورم موجود در کشور را مهار کند و در سیاست خارجی نیز با موفقیت کامل عمل کند.

صلاح خان احمدزاده افزود: دولت در عرصه بین المللی و در بحث مذاکرات هسته ای با قدرتهای جهان کارنامه درخشانی در این عرصه داشته و به جهانیان اثبات کرد با ملت ایران به جای زبان تحریم باید با زبان تکریم سخن گفت.

وی با اشاره به افزایش رشته های تحصیلی در واحد مهاباد در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی گفت: مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی در کنار افزایش رشته های تحصیلی تکمیلی توجه ویژه ای نیز به کیفیت آموزش، تولید علم و تولید ثروت و کمک به صنعت و حل مشکلات جامعه دارند.

در پایان مراسم از کارمندان نمونه با اهدای لوح تقدیر قدردانی شد.