برگزاری طرح ضیافت اندیشه اساتید

برگزاری طرح ضیافت اندیشه اساتید در دانشگاه آزاد اسلامی مهاباد

طرح ضیافت اندیشه استادان دانشگاه آزاد اسلامی مهاباد با حضور حجت الاسلام و المسلمین کیومرزی نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد استان آذربایجان غربی، ریاست دانشگاه و 80 نفر از اساتید واحد مهاباد برگزار گردید. این دوره با موضوع اندیشه سیاسی 1 و اندیشه سیاسی 2 به مدت 9 روز با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی در سالن اجتماعات واحد مهاباد برگزار و با ارائه برنامه-های آموزشی در سه گروه با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر نوروزی مدرس حوزه و دانشگاه و استقبال گرم اساتید پایان یافت.

اهدای بسته فرهنگی شامل کتاب، جزوه، CD، نمایش و نقد فیلم، کلاس نقد وهابیت، کلاس هم اندیشی اساتید و حضور بر سر مزار شهدای گمنام در واحد مهاباد از برنامه های فرهنگی و فوق برنامه این طرح بود.