ویژه برنامه های هفته دفاع مقدس

اجرای برنامه­ های هفته دفاع مقدس در واحد مهاباد

طی مراسمی به مناسبت هفته دفاع مقدس از کارکنان و اساتید ایثارگر و جانباز دانشگاه آزاد اسلامی مهاباد تقدیر به عمل آمد.

در این مراسم که با حضور سردار رنجبرزاده فرمانده قرارگاه امام سجاد(ع) و سپاه مهاباد، رئیس و جمع کثیری از کارکنان و اساتید واحد مهاباد برگزار شد، ابتدا رئیس واحد با ارج­ نهادن به مقام شامخ و تقدیر از ایثارگران و جانبازان و خانواده­ های معزز آنان در هشت سال دفاع مقدس عنوان کرد: آنچه اکنون کشور اسلامی ایران را در صدر کشورهای تأثیرگذار و مطرح در جهان به سر زبان ها آورده است مرهون رشادت کسانی است که با اهدای خون خود خالصانه و با ایمانی سرشار از عشق الهی از ناموس و مرزهای این سرزمین دفاع کردند و اکنون وظیفه ما این است که با برگزاری و گرامیداشت چنین مراسماتی و ذکر یاد و خاطره آن دوران، آن را به آیندگان و فرزندان خویش انتقال دهیم.

خان­ احمدزاده تأکید کرد فرهنگ دفاع مقدس باید بیشتر در جامع ترویج یابد تا جوانان با حقیقت جنگ آشنا شوند و از آموزه­ های آن دوران استفاده ببرند تا زمینه ارتقای روزافزون اخلاقی، اقتصادی و معنوی جوانان فراهم شود.

فرمانده قرارگاه امام سجاد(ع) و سپاه مهاباد نیز در سخنانی به بیان گوشه­ هایی از رشادت های دلاورمردان غیور کشور در دوران دفاع مقدس پرداخت و گفت: باورهای دینی مهمترین سلاح رزمندگان در آن دوران بود.

رنجبرزاده اظهار کرد به حرمت پاک خون شهدا است که کشورمان در عرصه­ های مختلف اقتصادی، فرهنگی و سیاسی به پیروزی های درخشانی دست یافته است.

در این مراسم با اهدای لوح و هدیه، از 22 نفر از کارکنان ایثارگر و جانباز واحد مهاباد و 10 نفر از خانواده­ های معزز شهدای شهرستان تجلیل شد.

عطرافشانی و گلباران مزار دو شهید گمنام واحد مهاباد، دیدار هیأت رئیسه با یکی از خانواده­ های شهدای هشت سال دفاع مقدس و حضور کارکنان و اساتید در پایگاه های انتقال خون از دیگر برنامه­ های واحد مهاباد در هفته دفاع مقدس بود.