ثبت نام مسابقات قرآن و عترت

ثبت نام بیست و یکمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت(ع) در دانشگاه آزاد اسلامی مهاباد

ثبت نام بیست و یکمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت(ع) ویژه دانشجویان، اساتید و کارکنان در بخش های شفاهی، کتبی و جشنواره هنر و ادبیات دینی از ابتدای مهرماه 1394 در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد آغاز شده است و تا 20 آذر­ماه ادامه دارد.

اسمعیلی مسئول کانون قرآن و عترت(ع) مهاباد با بیان این خبر اظهار کرد: زمان برگزاری مسابقات کتبی (رشته­ های تفسیر قرآن، زندگانی معصومین، زندگی پیامبر(ص)، احکام بانوان و آقایان، نهج­ البلاغه، ادعیه و ترجمه قرآن کریم به زبان انگلیسی) اساتید و دانشجویان 25 آذرماه است و زمان برگزاری کتبی کارکنان نیز دهم تا بیستم بهمن­ ماه اعلام شده است.

اسمعیلی در ادامه گفت: بخش شفاهی شامل: رشته­ های قرائت، تحقیق، ترتیل، اذان، حفظ جزء 30 و حفظ کل قرآن کریم 18 تا 24 آبان­ ماه است.