تألیف کتاب توسط استاد واحد

تألیف کتاب « پروژه تحلیل­های تجارت جهانی(GTAP)» توسط استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد

کتاب پروژه تحلیل­ های تجارت جهانی(GTAP) از سوی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی مهاباد تألیف شد.

عبداله محمودی مؤلف این اثر در توضیحاتی بیان کرد: از خردادماه سال 89 تا فروردین­ ماه 94 به مطالعه و گردآوری اطلاعات در خصوص پروژه تحلیل های تجارت جهانی اقدام و با ایجاد رابطه با دانشگاه پرودو در ایندیانای آمریکا، شروع به گردآوری و نوشتن مطالب در رابطه با این پروژه کرده است.

این مؤلف تصریح کرد: این کتاب شامل سه بخش است، بخش اول حاوی ساختار نظری و معادلات ریاضی اقتصاد خرد و کلان، و روش بستن اقتصاد است. بخش دوم، بک­گراند نرم­ افزاری سه نرم­ افزار همکار می­ باشد و فرد با مطالعه این قسمت نحوه شکل­ دهی اقتصاد، تئوری ها و معادلات را در نرم­ افزار یاد می­ گیرد و بخش سوم حاوی نصب و راه­ اندازی نرم­ افزار و اجرای  مثال های کاربردی اقتصاد با استفاده از نرم­ افزارها می­ باشد که کاربر بصورت بسیار ساده با شبیه­ سازی سیاست های اقتصادی، اجتماعی، زیست­ محیطی، انرژی و ... آشنا و با تخصص علمی خود به تحلیل نتایج مبادرت می­ کند.

محمودی در ادامه گفت: موضوعات این کتاب بیان تئوریک، معادلات ریاضی و بسته نرم­ افزاری مدل تعادل عمومی کاربردی ویژه تجارت جهانی است و کتاب برای دانشجویان رشته­ های اقتصاد، اقتصاد کشاورزی، بازرگانی، محیط زیست، توریست و جهانگردی، نیروی انسانی و مهاجرت در سطح کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی قابل استفاده است.

این کتاب در 325 صفحه، سه بخش و شمارگان 2000 نسخه توسط انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی به چاپ رسیده است.