گرامیداشت هفته بسیج

برگزاری مراسم گرامیداشت هفته بسیج در واحد مهاباد

آیین سالروز تاسیس بسیج دانشجویی با حضور جمعی از مسوولان اجرایی، فرماندهان نظامی و انتظامی و دانشجویان بسیجی شهرستان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد طی سخنانی با اشاره به نقش ایمان و علم در پیشرفت های علمی و سیاسی کشور اظهار داشت: وظیفه دانشجویان بسیجی در عرصه های مقابله با جنگ نرم دشمنان و تهدیدات آنها، کمتر از عرصه های علم و دانش نیست و بسیجیان باید در هر دو عرصه با تمام توان تلاش کنند.
صلاح خان احمدزاده افزود: اقتدار سیاسی هر جامعه ای ریشه در توانمندی های علمی آن جامعه دارد و دانشجویان بسیجی با تلاش در عرصه های علمی خود می توانند نوید آور اقتدار سیاسی کشور نیز باشند.
وی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با در رأس قرار دادن پژوهش های دانش بنیان و تعامل بین علم و صنعت، می تواند نقش بسیار مهمی توسعه علمی کشور ایفا می کند.
در ادامه مراسم فرمانده قرارگاه امام سجاد (ع) و سپاه مهاباد گفت: بسیج به نماد وحدت در بین اقوام و اقشار مختلف مردم ایران اسلامی تبدیل شده و تمامی طبقات اجتماع در آن عضویت دارند.
 سردار دلاور رنجبرزاده افزود: اقشار مختلف مردم کشورمان در قالب حلقه های بسیج با هم دارای اتحاد و انسجامی خاصی هستند و این اتحاد و یک رنگی در سایه عضویت آن ها در پایگاه های مقاومت بسیج شکل گرفته است.
رنجبرزاده ادامه داد: دانشجویان بسیجی با بصیرت و آگاهی خود می توانند نقشه و برنامه ریزی های شوم دشمنان را خنثی کنند و به عنوان قشری نخبه و روشنفکر هدایت جامعه را بر عهده داشته باشند.
در پایان این آیین شرکت کنندگان با حضور بر سر مزار شهدای گمنام مدفون در این واحد دانشگاهی با قرائت فاتحه و نثار شاخه گل با آرمان های نظام جمهوری اسلامی ایران تجدید پیمان کردند.