امضای تفاهم نامه با سازمان صنعت، معدن و تجارت

امضای تفاهم نامه همکاری واحد مهاباد و سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد و سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی به مدت دو سال تفاهم نامه همکاری امضا کردند.
 این تفاهم نامه همکاری روز دوشنبه و با حضور رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد به مدت دو سال به امضا رسید.
هدف از انعقاد این تفاهم نامه ایجاد همکاری بین صنعت و دانشگاه در جهت بسط و توسعه همکاری های علمی، پژوهشی، آموزشی و فرهنگی با در نظرگرفتن کلیه امکانات طرفین اعم از فنی، تولیدی، نیروی انسانی و اطلاعات، تجربه و تخصص آنان است.
تاکنون در آذربایجان غربی سازمان صنعت، معدن و تجارت با دانشگاه ازاد اسلامی ارومیه و مهاباد تفاهم نامه همکاری امضا کرده است.
در این نشست رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی گفت: این تفاهم نامه در راستای سیاست گذاری های کلان دولت برای عملیاتی کردن تئوری های علمی دانشگاه ها و ارتباط آنها با صنعت انجام می شود.
جعفرصادق اسکندری افزود: برای اجرای این تفاهم نامه لازم است سند توسعه شهرستان با همکاری سایر دستگاه های اجرای تنظیم شود و یک نمایندگی آن در دانشگاه حضور داشته باشد.
وی اضافه کرد: این شهرستان دارای قابلیت های بسیار خوبی برای توسعه صنعتی و علمی دارد و روند توسعه خود را شروع کرده و نخستین شهرک پتروشیمی آذربایجان غربی به زودی در مهاباد احداث می شود.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد ضمن ابراز خشنودی از امضای این تفاهم نامه همکاری گفت: این واحد دانشگاه شش هکتار زمین را در اختیار شرکت های دانش بنیان قرار می دهد تا طرح های خود را در آن اجرایی کنند.
صلاح خان احمدزاده افزود: همکاری این واحد دانشگاهی با سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی در قالب چهار طرح برگزاری دوره های پسا دکترا، فرصت مطالعاتی اساتید، حمایت از پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکترا و بکارگیری دانش آموختگان برتر برای دوره های شش ماه در کارگاه های صنعتی خواهد بود.
وی اضافه کرد: این واحد دانشگاهی با هفت رشته  مقطع دکترا و 50 رشته مقطع کارشناسی ارشد هم اینک دارای بیشترین تعداد رشته های تحصیلات تکمیلی در بین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در آذربایجان غربی است.
خان احمدزاده در ادامه با بیان اینکه سیاست های کلی واحد مهاباد در زمینه های تصویب رشته ها بر اساس چشم انداز دانشگاه آزاد اسلامی و استراتژی تدوین شده عمل می شود، افزود: حرکت در مسیر تصویب رشته های جدید تحصیلات تکمیلی بیش از پیش لازم و ضروری است.
وی اضافه کرد: راه اندازی رشته های متناسب با نیاز دانشجویان و دانش پژوهان، گسترش تحصیلات تکمیلی و بالا بردن کیفیت تحصیلی از اولویت های برنامه آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی مهاباد هستند.
در ادامه این نشست کارشناسان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی و مسوولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد به بیان دیدگاه ها و چگونگی همکاری های دو طرف پرداختند و در پایان ضمن امضا کردن تفاهم نامه همکاری از آزمایشگاه ها و کارگاه های صنعتی این واحد دانشگاهی بازدید کردند.