بازدید معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی

توسط معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفت:

بازدید و بهره­ برداری از طرح های عمرانی در واحد مهاباد

محسن هاشمی معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی و ماموستا محمداسحاق مدنی مشاور رییس دانشگاه آزاد اسلامی در امور اهل سنت از پروژه های عمرانی واحد مهاباد بازدید به عمل آوردند.

طرحهای عمرانی شامل ساختمان های کتابخانه مرکزی و مرکز پژوهشی، سلف سرویس و تغذیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد بودند که در این بازدید ساختمان سلف سرویس و تغذیه مورد بهره­ برداری قرار گرفت.

معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی در بدو ورود به دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد با نثار گل و قرائت فاتحه نسبت به شهدای گمنام مدفون در محوطه این دانشگاه ادای احترام کرد.

هاشمی سپس از کتابخانه مرکزی و مرکز پژوهشی در دست ساخت دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد نیز بازدید کرد و از نزدیک در جریان روند احداث این کتابخانه قرار گرفته و دستورات لازم را در جهت تسریع در اجرای این طرح صادر کرد.

خان­ احمدزاده رئیس واحد مهاباد با اشاره به روند تکمیل پروژه­ های عمرانی واحد مهاباد اظهار کرد: کتابخانه مرکزی و مرکز پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد در مجموع با چهار هزار و 380 مترمربع زیربنا در 4 طبقه در دست احداث بوده و دارای 57 درصد پیشرفت فیزیکی است.

وی گفت: عملیات اجرایی این طرح عمرانی در سال 1393 شروع شده و طبق برنامه­ ریزی های انجام شده در سال 1395 به بهره­ برداری می­ رسد که برای تکمیل و راه­ اندازی آن در مجموع بیش از 60 میلیارد ریال اعتبار پیش­ بینی شده است.

رئیس واحد مهاباد افزود: برای احداث واحد رفاهی سلف سرویس که دارای دو سالن جداگانه خواهران و برادران، سرویس بهداشتی، اتاق کارکنان با نمای کامپوزیتی است به مساحت 436 مترمربع در مجموع بیش از چهار میلیارد و 650 میلیون ریال هزینه شده است.