تقدیر از عملکرد پژوهشی رئیس واحد

تقدیر سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی از رییس دانشگاه مهاباد

سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی از عملکرد پژوهشی دکتر صلاح خان­ احمدزاده رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد تقدیر و قدردانی کرد.

لوح تقدیرنامه معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر که به مناسبت هفته پژوهش در سالن اندیشه ساختمان شهید محمدامین احمدی واحد مهاباد برگزار شد توسط معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مهاباد به دکتر خان­ احمدزاده اهداء شد.

در این تقدیر نامه آمده است: طی بازدید صورت­ گرفته از سوی این معاونت از مجتمع آزمایشگاهی واحد مهاباد، از تلاش های ارزشمند و صادقانه جناب آقای دکتر خان­ احمدزاده برای تجهیز و راه­ اندازی کارآمد آزمایشگاه­ های این واحد دانشگاهی در قالب طرح ساها و اجرای هرچه بهتر بخشنامه­ های حوزه پژوهشی تقدیر و تشکر بعمل می­ آید.

دکتر واشقانی فراهانی به همین مناسبت موفقیت رییس واحد و همکاران حوزه پژوهش و فناوری را از خداوند متعال خواستار شده است.