بزرگداشت حماسه نهم دی و هفته وحدت

نشست گرامیداشت حماسه 9 دی و هفته وحدت در واحد مهاباد

به مناسبت هفته وحدت و سالروز حماسه 9 دی نشستی با حضور دانشجویان و اساتید بسیجی در سالن کنفرانس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد برگزار شد.

در این جلسه حجت الاسلام داداش زاده رئیس سازمان تبلیغات اسلامی مهاباد با پرداختن به ابعاد مختلف فتنه 88 و طراحی دشمنان جهت تضعیف نظام و رهبری، به دو عامل اصلی خنثی کننده فتنه یعنی وحدت و بصیرت مردم انقلابی اشاره و اطاعت از ولی فقیه، حرکت در مسیر نظام و داشتن بصیرت را لازمۀ مقابله با هرگونه دسیسه دشمنان دانست.

خان احمدزاده رئیس واحد مهاباد هم طی سخنانی هدف از برگزاری این نشست را تبیین ابعاد مختلف فتنه 88، نقش حامیان فتنه در حوادث سال 88 و نیز روشنگری برای قشر فرهیخته جامعه که دانشجویان و اساتید عنوان کرد.

وی برگزاری اینگونه نشست ها را برای افزایش بصیرت قشر دانشگاهی و تنویر افکار عمومی در رابطه با اهداف فتنه گران و حامیان آنها لازم و ضروری دانست.