اعتراض به اعدام شیخ نمر

تجمع دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی مهاباد در محکومیت اعدام شیخ نمر

دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد به نشانه اعتراض به اقدام غیرانسانی آل سعود در به شهادت رساندن آیت الله شیخ نمر تجمع اعتراضی برپا کردند.

این تجمع اعتراضی با حضور جمع کثیری از دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی مهاباد مقابل دانشکده علوم پایه این واحد دانشگاهی برگزار شد.
در این تجمع، دانشجویان در حالیکه پارچه نوشته هایی در محکومیت اقدام خیانت آمیز و تفرقه برانگیز آل سعود در به شهادت رساندن آیت الله شیخ نمر رهبر شیعیان عربستان در دست داشتند با سردادن شعارهایی این اقدام آل سعود را به شدت محکوم کرده و خواستار عکس العمل نهادها و سازمان های حقوق بشر در این زمینه شدند.
در این آیین امام جمعه موقت مهاباد با تسلیت شهادت آیت الله شیخ نمر گفت: شهادت شیخ نمر روحانی برجسته و اندیشمند اهل عربستان توسط آل سعود یک خطای سیاسی و یک اشتباه تاریخی دولتمردان عربستان بود.
ماموستا ملایحیی اسماعیلی افزود: دولت آل سعود با این اقدام زمینه را برای تشدید تفرقه و نفاق در بین مسلمان بیشتر کرده و مذاهب اسلامی را مقابل هم قرار داده است.
وی اضافه کرد: این شهید و روحانی عالی قدر سال های زیادی برای گسترش دین اسلام و مقابله با ظلم و ستم آل سعود در این کشور به مبارزه پرداخته بود و سرانجام نیز در این راه به شهادت رسید.
ماموستا اسماعیلی گفت: شیخ نمر در راه مبارزه برای آزادی ملتی به شهادت رسید که سالهاست زیر فشار و ظلم آل سعود قرار داشته و بدون تردید پیروان این مبارز شهید راه وی را ادامه داده و هر روز برتعداد آنها افزوده خواهد شد.
امام جمعه موقت مهاباد از علما و روشنفکران دنیای اسلام نیز خواست که در مقابل این جنایت رژیم آل سعود سکوت نکنند و فریاد دادخواهی و آزاد اندیشی شیخ نمر را به گوش جهانیان برسانند.
در ادامه این آیین بیانیه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی مهاباد در محکومیت شهادت شیخ نمر قرائت شد و تجمع کنندگان با سر دادن الله اکبر مفاد آن را تأیید کردند.